15.10.2009 toate
Castiga un milion cu Orange

Astazi, 14 octombrie, in cadrul concertului organizat in parteneriat cu Primaria Municipiului Chisinau cu ocazia zilei orasului, Orange a dat start competitiei "Castiga un milion cu Orange". Astfel, in premiera, clientii Orange vor avea ocazia sa participe la o extragere cu premii banesti considerabile: 10 000 de lei in fiecare zi, 100 000 de lei lunar si 1 milion de lei la final.

Jerome Poulain, Directorul de Marketing, Comunicare si Vanzari a declarat cu aceasta ocazie: "Promotia se va desfasura in perioada 14 octombrie - 22 decembrie, timp in care, in fiecare zi, un client Orange va intra in posesia unui premiu de valoare. Iar in data de 23 decembrie, cand va avea loc extragerea finala, vom cunoaste numele persoanei care a devenit milionar cu Orange.
Extragerile vor fi automatizate si vor fi efectuate in prezenta unei comisii independente si a unui notar, ceea ce va asigura transparenta si excluderea interventiei factorului uman in cadrul acestora"
.

Asadar, pentru a participa la promotie, clientii urmeaza sa trimita un SMS cu textul MILIONAR la numarul
1000. Fiecare mesaj expediat le va oferi posibilitatea sa descarce imagini pentru a-si personaliza telefonul sau pentru a le expedia prietenilor in calitate de cadou, precum si puncte de participare la extragere.

Numarul de telefon al participantului va fi inclus in baza de date pentru extrageri de un numar de ori egal cu cel al punctelor acumulate.


Mai multe sanse de castig

Pentru a majora sansele de castig ale participantilor, pe parcursul promotiei, in anumite intervale de timp, vor fi organizate jocuri interactive in cadrul carora vor fi oferite puncte bonus. Astfel, clientii Orange care iau parte la concurs vor putea acumula in plus, de la 20 pana la 100 de puncte printr-un singur SMS expediat la numarul
1000.

Mai multe amanunte despre faptul cum se poate castiga un milion cu Orange - pe site-ul milion.orange.md sau la numarul 799 (apel gratuit).

Versiunea Desktop