26.10.2009 toate
Promotia "Castiga un milion cu Orange" are deja 8 castigatori

Primii 8 castigatori ai SMS promotiei de la Orange au fost desemnati. Participantii au expediat SMS-uri la numarul scurt 1000, au primit imagini pentru telefon, au raspuns la intrebari si au castigat cate 10.000 de lei.

  • Zinaida Bucataru, 35 de ani Chisinau

    "Am aflat despre promotia "Castiga un million cu Orange" la concertul din 14 octombrie din Piata Marii Adunari Nationale. Avem o deviza in familie – primii tot timpul. Am fost printre primii care au trimis SMS la numarul 1000 si iata ca suntem printre primii care au castigat. Din banii castigati le vom cumpara copiilor haine si rechizite pentru scoala"

  • Alexandru Burduh, 35 de ani Chisinau

    "Am fost notificat printr-un SMS despre aceasta promotie si am decis sa-mi incerc norocul. Am raspuns la intrebari si … am castigat! Am sa-i fac o surpriza sotiei. Ii voi cumpara un buchet enorm de flori."

  • Sergiu Iepure, 24 de ani Singerei

    "Inca nu pot sa-mi revin de bucurie. Am vazut publicitatea despre promotie la televizor. Banii sunt mai mult decat bineveniti. Voi achita datoriile pentru ca recent am fost supus unei interventii chirurgicale"

  • Artiom Faureanu, 18 ani Chisinau

    "Este prima oara cand particip la un concurs. Sunt nespus de bucuros ca am castigat. Cu acesti bani am sa-mi cumpar un notebook."

Extragerile pentru premiile zilnice de 10.000 de lei au loc in fiecare zi pe intreaga durata a promotiei. Desemnarea castigatorilor are loc computerizat, fara interventia umana. Extragerea pentru premiul lunar de 100.000 de lei se va desfasura in data de 11 noiembrie. In cadrul acesteia vor fi inclusi toti participantii care au trimis SMS la numarul 1000 in perioada 14 octombrie – 10 noiembrie 2009.