02.11.2009 toate
La Orange incepeti ziua cu un zambet
primul apel dimineata gratuit

Acum aveti inca un motiv sa incepeti ziua cu un zambet. Pentru ca in perioada 3-11 noiembrie, pentru toti clientii Orange PrePay si Abonament, primul apel dimineata este gratuit.

Astfel, incepand cu ora 6 pana la 10 dimineata puteti suna gratuit pe oricine din reteaua Orange.

Durata maxima a apelului la PrePay este de 15 minute, iar la Abonament – 1 ora.
Oferta nu se refera la apelurile efectuate in roaming.

 

50% reducere pentru Pachetele Minute in retea la PrePay

Acum, la PrePay, beneficiati de 50% reducere pentru Pachetele Minute in retea. Astfel, la activarea unui Pachet de la 3 pana la 30 noiembrie, vorbiti cu doar 37 bani pe minut cu toti clientii Orange in fiecare zi a saptamanii, la orice ora.

Pachetul 20 Minute in Retea, valabil 24 de ore, costa acum doar 7 lei si 50 bani, iar 40 Minute in Retea, care pot fi utilizate timp de 3 zile, doar 15 lei.

Pentru activare formati *100*34#  sau apelati 100, apoi tastati 3, 1 si 4.

 

prelungirea programului Puncte PrePay

Programul Puncte PrePay de la Orange continua. Dupa 6 luni de aflare in retea, pentru toate apelurile efectuate, toate mesajele expediate si tot traficul Internet utilizat pe mobil, sunteti premiat cu puncte cu ajutorul carora puteti activa gratuit: Minute in retea, orice Optiune PrePay, Pachete SMS sau Orange World.

Pentru a beneficia de Puncte PrePay este nevoie sa va inregistrati. Pentru aceasta, expediati gratuit un SMS fara text la numarul 2000. Punctele PrePay se acorda la inceputul fiecarei luni, in mod automat.

Punctele PrePay acumulate pe parcursul anului 2009 pot fi folosite pana la 31 martie 2010.

Pentru a afla mai mult apelati numarul 200.