06.11.2009 toate
Orange va invita la concert
Dan Balan cum nu l-ati mai vazut pana acum

Orange si Dan Balan va invita la un show extraordinar cu cele mai tari hit-uri si, in premiera, noul single Chica Bomb. Acesta este primul program solo sustinut de Dan Balan la Chisinau in ultimii 10 ani. Concertul va avea loc la Palatul National in data de 18 noiembrie ora 19:00. Biletele pot fi procurate la casele Palatului National.

Telefon pentru informatie: 069 202 502

castigati bilete gratuite la concertul Dan Balan

Pentru a castiga bilete, clientii Orange trebuie sa descarce, pana pe 15 noiembrie curent, o piesa gratuita a lui Dan Balan de pe portalul Orange World - wap.orange.md. Clientii pot accesa portalul direct de pe mobil sa expedieze la numarul scurt 2009 un SMS, la pret standard, cu textul DAN pentru a primi link-ul direct catre melodii. Tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorilor va avea loc pe 16 noiembrie 2009.
Nota: Un client Orange poate castiga cel mult 2 bilete din cele 16 disponibile.
Piesele sunt gratuite, doar traficul IMO generat se taxeaza.

live chat cu Dan Balan

Pe 16 noiembrie curent, fanii vor avea ocazia sa discute cu interpretul prin intermediul SMS chatului, care va avea loc concomitent cu interviul acordat de Dan Balan in direct la postul de radio Hit FM. Pentru a-i adresa intrebari lui Dan, clientii Orange pot expedia SMS cu textul dorit la numarul 1017, iar interpretul va oferi raspunsurile in eter la Hit FM.