10.11.2009 toate
Promotia “Castiga un milion cu Orange” are deja 23 castigatori

Incepind cu 14 octombrie pina pe 5 noiembrie 2009, au fost premiati in total 23 castigatori ai SMS promotiei de la Orange. Participantii au expediat SMS-uri la numarul scurt 1000, au primit imagini pentru telefon, au raspuns la intrebari si au castigat cate 10.000 de lei.

  • Maria Dascal, 26 de ani Cimislia

    “Am aflat despre promotia “Castiga un million cu Orange” la concertul din 14 octombrie din Piata Marii Adunari Nationale, atunci cind s-a dat startul promotiei. Sunt studenta si din banii castigati imi voi procura un laptop.”

  • Olga Carpinschi, 42 de ani Chisinau

    “Privind televizorul, mi-a atras atentia aceasta promotie. Mi-a placut ideea si mai ales premiile puse in joc. Sunt impresionata de castig, dar nu ma opresc aici. Doresc sa castig milionul.”

  • Petru Dicol, 50 de ani Briceni

    “Am aflat despre promotie prin intermediul mesajelor informative. Noutatea despre castig a venit pe neasteptate, dar nu ma voi opri aici. Acumulez puncte in continuare. Imi doresc foarte mult sa castig milionul.”

  • Igor Magu, 39 ani Balti

    “Premiul mi-au picat foarte bine. Suntem cu familia in reparatie generala in casa si avem mare nevoie de bani. Ne bucuram cu totii nespus de mult.”

Extragerile pentru premiile zilnice de 10.000 de lei au loc in fiecare zi pe intreaga durata a promotiei. Desemnarea castigatorilor are loc computerizat, fara interventia umana. Extragerea pentru premiul lunar de 100.000 de lei se va desfasura in data de 11 noiembrie. In cadrul acesteia vor fi inclusi toti participantii care au trimis SMS la numarul 1000 in perioada 14 octombrie – 10 noiembrie 2009.