11.11.2009 toate
un an cu Internet Acum de la Orange

Astazi, compania Orange Moldova celebreaza prima aniversare de la lansarea serviciului Orange Internet Acum.

Timp de un an, Internet Acum a devenit unul dintre cele mai populare servicii de Internet din Moldova.

Acum cu reteaua Internet 3G+ de la Orange, locuitorii din peste 160 localitati pot beneficia de acces imediat la Internet de viteza inalta oriunde s-ar conecta - acasa, la universitate, la biblioteca sau la birou.

Cu ocazia primei aniversari, Orange ofera tuturor utilizatorilor Internet Acum si mai multe avantaje.

 

...acum si mai multe avantaje cu Internet Acum de la Orange
invitati un prieten si primiti trafic gratuit

Acum, utilizatorii Internet Acum au ocazia sa impartaseasca cu prietenii ceea ce le place si, in plus, sa primeasca trafic gratuit.

Astfel, abonatii pot sa-si invite prietenii sa se conecteze, iar la activarea serviciului, ambii vor primi cate o optiune Dublu trafic gratuita si care poate fi folosita dupa dorinta.

Aceasta oferta este valabila pana pe 31 ianuarie 2010 si se adreseaza clientilor care s-au conectat la Orange Internet Acum pana la 11 noiembrie 2009. Ei pot beneficia de pana la 3 optiuni Dublu trafic gratuite, fiecare dintre ele fiind egala cu volumul de trafic inclus in abonament.

mai mult trafic gratuit la conectare

In acelasi timp, si clientii noi, care vor alege Internet Acum pana la 31 ianuarie 2010, vor primi gratuit dublu trafic pentru a naviga si a descarca de pe Internet tot ce doresc.

Astfel, dupa conectare, ei vor beneficia de prima optiune Dublu Trafic gratuit, care este egala cu volumul de trafic inclus in abonamentul ales.

si mai mult trafic inclus, pentru fidelitate

Iar de acum incolo, persoanele care utilizeaza Internet Acum sunt rasplatite pentru fidelitate. Astfel, dupa 1 an de la conectare, in fiecare luna, abonatii primesc pana la 3 GB trafic gratuit inclus pentru acces la e-mail, muzica, distractii si informatii utile.

Abonament Trafic inclus in abonament Trafic  gratuit dupa 1 an
Internet Acum 300 lei 24 GB+trafic nelimitat intre orele 00:00-08:00 + 3 GB
Internet Acum 250 lei 12 GB + 2 GB
Internet Acum 150 lei 4 GB + 1 GB

 

De asemenea, din 11 noiembrie, conectarea pentru clienti este si mai avantajoasa, deoarece ei beneficiaza de preturi speciale pentru data carduri:

  • ZTE MF330: este disponibil la pret promotional de doar 99 lei (1299 lei-pret vechi)
  • Huawei E870 poate fi procurat cu doar 299 lei (1599 lei-pret vechi)

 

De ce Internet Acum?

rapid

La Orange clientul dispune de cea mai rapida retea Internet3G+ din tara de 14,4 Mbps. Astfel, cu modemul Huawei E1820, se poate naviga cu viteza de pana la 9 Mbps in majoritatea localitatilor cu acoperire 3G+ si transmite date cu viteza de pana la 3 Mbps, cu optiunea Upload rapid.

imediat

Accesul se obtine foarte simplu. Este suficienta conectarea modemului la un computer si in doar cateva minute se poate deja naviga la viteza inalta pe Internet.

 

nelimitat

Cu Internet Acum accesul la Internet este nelimitat si se poate naviga gratuit, cu viteza de pana la 128 Kbps, chiar si dupa epuizarea traficului inclus in abonament.