02.12.2009 toate
Cu Orange, bucuria sarbatorilor dureaza tot anul
Abonament - dublu convorbiri gratuite tot anul

De sarbatori, noii clienti care se vor conecta la Abonament Clasic sau Intensiv pana pe 31 ianuarie 2010, se vor bucura de o oferta de Craciun speciala si vor putea sa impartaseasca cu familia si prietenii toate momentele frumoase. Timp de 1 an, ei vor primi lunar un numar dublu de minute pentru convorbiri gratuite in retea.

Iar cu Abonament Start, la conectare sau la transfer de la PrePay, timp de 1 an, clientii vor primi gratuit 3 ore in fiecare luna pentru apeluri spre toti clientii Orange seara, de la 20.00 pana la 08.00, si tot weekend-ul.


Prepay - weekend-uri gratuite timp de un an

Noii clienti PrePay, isi vor putea petrece mai placut weekend-urile. La conectare, fiecare va beneficia lunar de 100 de minute de convorbiri gratuite in retea, timp de un an.


Internet Acum – cel mai potrivit cadou de sarbatori

Un dar util si placut de sarbatori pentru cei dragi ar putea fi un abonament Internet Acum. Iar pe langa acest cadou, Orange le va darui o optiune Dublu Trafic gratuit.


telefon 3G cu Internet mobil gratuit

De asemenea, la achizitionarea unui telefon 3G, toti clientii Abonament se vor bucura de numeroase surprize. Astfel, ei se bucura suplimentar de:

  • 50 MB trafic Internet mobil gratuit in fiecare luna, timp de 6 luni
  • apeluri video gratuite pana la 30 iunie 2010
  • pachet PrePay

In plus, comunicarea devine si mai accesibila. La Abonament, noul model Nokia 2730c, este disponibil cu o reducere semnificativa de 1000 de lei si costa doar 1299 de lei. Iar la PrePay, pentru numai 399 de lei, clientii vor primi un telefon Nokia 1208, pachet PrePay si...
cadou special – noul album Dan Balan

Pentru toti cei care se vor conecta in perioada sarbatorilor de iarna la PrePay, Abonament Internet Acum sau vor achizitiona un telefon 3G, Orange a pregatit un cadou special - un CD exclusiv cu cele mai tari hituri semnate Dan Balan.

de sarbatori - mai aproape de cei dragi
50% reducere pentru apelurile in strainatate

De sarbatori, toti clientii Orange vor putea comunica mai usor cu persoanele dragi aflate peste hotare. Pana in 31 ianuarie, cu optiunile PrePay si Abonament pentru apeluri internationale, ei vor putea suna peste hotare cu 50% reducere.


PrePay

Asadar, cu optiunile PrePay Strainatate 1 si Strainatate 2, apelurile internationale sunt la jumatate de pret. Acestea pot fi utlizate zilnic de la 8 seara pana la 8 dimineata timp de 15 zile din momentul activarii.Abonament

Pentru clientii Abonament a fost redusa semnificativ atat plata lunara pentru optiunile Internationale1 zona sau 2 zone, cat tariful pe minut al apelurilor, care acum este cu 50% mai mic.
tonuri de asteptare

Tot de sarbatori, clientii Orange au ocazia sa le faca prietenilor si celor dragi o surpriza haioasa. Ei pot sa inlocuiasca tonurile obisnuite, pe care le aud la telefon cei care suna, cu melodii preferate, sunete sau glume, pentru ca pana pe 31 ianuarie activarea serviciului "Tonuri de asteptare" este gratuita.


apeluri video gratuite

Tot de sarbatori, clientii Orange ii vor putea surprinde placut pe cei dragi cu urari video. Tot de ce au nevoie e un telefon compatibil cu tehnologia 3G+, pentru ca apelurile video in retea sunt gratuite.


MMS la pret de SMS

In acelasi timp, clientii Orange au posibilitatea sa le expedieze prietenilor si familiei imagini originale, deoarece mesajele MMS expediate spre numerele mobile din Moldova sunt la pret de SMS si costa doar 60 de bani.

si mai multe cadouri pentru toti clientii
Abonament - minute Aditionale la jumatate de pret

Acum clientii Abonament dispun de si mai multe posibilitati de comunicare. Orange lanseaza 3 optiuni lunare noi Minute Aditionale in retea, care in perioada promotiei pot fi activate la jumatate de pret. In plus, si optiunile Minute Aditionale pe 10 zile sunt disponibile cu 50% reducere.PrePay - suna inca o luna gratis

Clientii PrePay, de sarbatori vor avea posibilitatea sa pastreze legatura cu familia si prietenii chiar si atunci cand sunt in perioada inactiva a creditului PrePay. Timp de 2 luni optiunea Inca o luna, care ofera posibilitatea de a continua de a efectua apeluri este gratuita.


Descoperiti lumea cu Orange Travel

De asemenea, in cazul in care vor merge in vacanta peste hotare, clientii PrePay vor putea mentine mai usor legatura cu cei dragi cu ajutorul Permisului de Vacanta de la Orange.

Optiunea, care costa dora 80 de lei, include 10 minute pentru apeluri si 5 SMS.

Optiunea Permis de Vacanta este disponibila in oricare dintre urmatoarele tari: Belgia, Bulgaria, Franta, Italia, Polonia, Romania, Rusia, Spania, Turcia si Ucraina.