22.12.2009 toate
Orange cu Geta Burlacu lanseaza campania de colectare a fondurilor pentru renovarea spitalului pentru copii din Balti

Orange impreuna cu Geta Burlacu invita, in data de 22 decembrie, ora 18:00, la un concert de binefacere. Programul artistic, care include piese de suflet ale interpretei, va fi sustinut la Filarmonica Nationala, iar banii adunati din vanzarea biletelor vor fi donati pentru renovarea spitalului pentru copii din Balti.

"Colaborarea noastra cu Geta a inceput acum cativa ani in cadrul concursului Eurovision si ne bucuram ca in timp, aceasta a cunoscut o evolutie frumoasa", a mentionat Liudmila Climoc, Director General al Companiei Orange. "Anul trecut, am lansat impreuna campania SMS de colectare de fonduri pentru sustinerea scolilor internat din Republica Moldova. Anul acesta, in cadrul concertului traditional de Craciun,de asemenea impreuna cu Geta, lansam o campanie SMS de donare de fonduri pentru renovarea spitalului pentru copii din Balti" a specificat Liudmila Climoc.

Pentru a participa la campanie, clientii Orange vor expedia SMS-uri la numarul scurt 7474. Fiecare mesaj scris va fi taxat cu 8 lei, iar suma incasata de la client va fi dublata de Orange si donata spitalului pentru copii din Balti.

De asemenea, cei care doresc sa contribuie la renovarea spitalului, vor putea face transferuri direct pe contul bancar:

BC Moldova – Agroindbank SA fil. Chisinau – Centru
Acc nr 225110801767
AGRNMD2X723
IM Orange Moldova SA, cod fiscal 1003600106115, cod TVA 7800044.

Campania SMS de binefacere, prin intermediul careia organizatorii isi propun sa ofere o viata mai frumoasa copiilor bolnavi, se va desfasura in perioada 22 decembrie 2009 – 1 februarie 2010.

Nota: Agentii economici care vor face transferuri pe contul bancar, sunt rugati sa specifice destinatia banilor: „pentru renovarea spitalului pentru copii din Balti”.