24.12.2009 toate
Orange a desemnat castigatorul unui MILION de lei

In data de 23 decembrie curent la ora 14:25, a avut loc extragerea finala a promotiei "Castiga un milion cu Orange", organizata de Orange Moldova. In cadrul extragerii, a fost desemnat castigatorul, care a devenit milionar cu Orange.

Campania "Castiga un milion cu Orange" s-a desfasurat in perioada 14 octombrie – 22 decembrie curent, timp in care, in fiecare zi, un client Orange a intrat in posesia unui premiu banesc in valoare de 10.000 lei, iar in fiecare luna a fost desemnat cate un castigator a 100.000 lei. In total, au fost desemnati 70 de castigatori din toate regiunile Moldovei, dintre care 67 au castigat cate 10.000 lei, 2 – 100.000 lei si 1 – 1 Milion de lei. Milionarul este originar din Chisinau, dar, din motive de securitate, castigatorul a preferat ca numele sau sa nu fie facut public.

Elvira Madonici din or. Soroca, castigatoarea a 100.000 lei, isi exprima emotiile: "N-am crezut niciodata ca este real si simplu sa castigi asa o suma mare de bani. Sunt foarte fericita. De azi inainte voi participa la fiecare actiune organizata de compania Orange si le recomand tuturor clientilor Orange sa participe deoarece au numai de castigat."

Ana Josan din or. Orhei s-a ales cu un premiu in valoare de 10.000 lei: "Despre campanie am aflat intamplator si, intr-o gluma, am decis sa trimit un sms, care s-a dovedit a fi unul cu noroc. Ii multumesc companiei Orange pentru un premiu atat de pretios, in ajunul sarbatorilor de iarna imi va fi de un mare folos."

10.000 lei a castigat si Mariana Popa: "Nu am cuvinte sa-mi exprim bucuria. Anul acesta, compania Orange a fost pentru mine un Mos Craciun adevarat. Nu cred ca voi mai castiga vreun premiu atat de valoros. Mi-am dorit mult sa castig si dorinta mea s-a realizat. Credeti in minuni, acestea neaparat se vor indeplini."

Extragerile au fost automatizate si au fost efectuate in prezenta unei comisii independente si a unui notar, ceea ce a asigurat transparenta si excluderea interventiei factorului uman in procesul dextragerii.