21.01.2010 toate
Cel mai nou smartphone BlackBerry 3G+ acum la Orange

Din 21 ianuarie, Orange Moldova isi extinde portofoliul de telefoane cu cel mai nou smartphone 3G+ de la BlackBerry - BlackBerry® Bold™ 9700

Noul BlackBerry Bold 9700, ofera absolut tot spectrul de caracteristici de comunicare si multimedia pentru valorificarea la maximum a timpului si administrarea reusita atat a vietii profesionale, cat si a celei personale, posibil cu BlackBerry. Asta, deoarece noul telefon inteligent incorporeaza tot ce a lansat RIM pana la moment.

BlackBerry Bold 9700 continua succesul modelului original BlackBerry Bold cu caracteristici noi, de ultima generatie si cu un design de dimensiuni mai mici, mai usor si extrem de bine optimizat, care arata si functioneaza ireprosabil.

Asadar, BlackBerry Bold 9700 este in primul rand un telefon 3G+, compatibil cu tehnologia HSDPA, si permite viteze de transfer a datelor de pana la 3,6 Mbps in reteaua Orange.

Noul model de la BlackBerry este dotat cu un procesor de generatie noua (624 MHz) si are memorie interna de 256 MB. Nelipsite sunt modulul A-GPS, precum si suportul Wi-Fi®, care pe langa browser-ul integrat asigura navigarea facila pe Internet direct de pe mobil. Camera foto de 3,2MP cu auto focus si stabilizator, surprinde prin claritatea exceptionala a imaginilor, care pot fi captate chiar si din mers.

Tehnologiile de ultima ora si finisajele de inalta calitate se regasesc si la exteriorul aparatului. Ecranul generos permite vizualizarea comoda a imaginilor, editarea documentelor si nu in ultimul rand, petrecerea placuta a timpului cu jocuri si alte distractii. Iar trackpad-ul digital si tastatura QWERTY specifica, in relief, transforma utilizarea acestui telefon inteligent intr-o experienta cu adevarat inedita.

La toate acestea, se adauga aspectul distins si rafinat, care reprezinta combinatia potrivita atat pe gustul barbatilor, cat si a femeilor. Design-ul noului smartphone este caracterizat printr-un cadru cromat de culoare inchisa si partea din spate din imitatie de piele, pentru care BlackBerry Bold 9700 a fost supranumit Onyx. Completat de profilul subtire, greutatea echilibrata si marginile rotunjite, noul model de la BlackBerry devine incredibil de confortabil cand este folosit cu o singura mana.

Noul smartphone BlackBerry® Bold™ 9700 este disponibil numai in magazinele Orange, la urmatoarele preturi:

Telefon Pret Standard Pret la Abonament Pret E-shop
BlackBerry Bold 9700 8999 lei 7999 lei 7999 lei

Cu Orange beneficiati si de cea mai buna acoperire din tara Internet 3G+, 71% din populatie, si EDGE, 99.3% din populatie.