27.06.2007 toate
Cu Orange Chisinaul intra in cercul marilor capitale ale muzicii electronice

Pentru prima data in Moldova, Orange a prezentat tot ce este mai bun in muzica electronica in cadrul unui eveniment de anvergura Orange Open Air.

Conceptul Orange Open Air a fost realizat din dorinta de a transpune live pe o scena in aer liber spiritul marilor parade occidentale ale muzicii electronice contemporane.

Timp de doua zile si doua nopti cei mai buni DJ din Moldova s-au antrenat intr-un maraton si au incins in dans peste 8 000 de fani ai muzicii electronice, care s-au distrat pana dimineata.

Prima seara a inceput cu DJ Terry si DJ Kirpich, dupa care au urmat seturile mixate de catre DJ Sander, DJ NMKY, DJ Dreamer si DJ Mishy.

La cea de-a doua petrecere au mixat DJ Alex Key, DJ Cosmos, DJ Android, DJ Solid, DJ Kram, DJ Novy, DJ MKJ.

Astfel, impreuna cu Orange Open Air, in premiera toti cei indragostiti de muzica si dans au descoperit un univers divers de seturi de melodii electronice, care i-a cucerit prin calitate, diversitate si video-show.

Orange Open Air este un eveniment anual

Orange Open Air este organizat in Moldova pentru prima data, dar rezultatele acestuia au aratat ca evenimentul a avut priza si s-a bucurat de popularitate.

Orange Open Air – in premiera o experienta multimedia inedita

Toti invitatii au avut ocazia sa expedieze prin MMS la numarul 3686 cele mai reusite fotografii de la eveniment pentru a participa la foto concursul de pe www.openair.md. Simultan aceste poze erau vizualizate pe ecranele instalate pe teritoriul Moldexpo.

Iar pentru cei care nu au avut posibilitatea sa participe la Orange Open Air, primul operator de telefonie mobila le-a oferit ocazia sa urmareasca evenimentul live pe site-ul orange.md si play.md. Suportul tehnic a fost realizat cu succes de catre partenerul proiectului compania SIMPALS.

Astfel, evenimentul a fost vizionat pe Internet de catre 550 de utilizatori simultan, ce constituie un trafic record pentru o transmisie video in direct in Internet in Moldova.

Serviciul TV pe mobil de la Orange le-a permis clientilor Orange sa vizioneze in exclusivitate live evenimentul Orange Open Air direct pe telefonul mobil.

Pe perioada celor doua zile ale evenimentului a avut loc si votarea prin SMS pentru cel mai bun DJ, rezultatele careia vor fi facute publice dupa 1 iulie.

Contentul Orange Open Air va fi valabil pe Orange World pentru a continua petrecerea pana la urmatoarea editie a evenimentului. De la an la an, Orange Open Air isi propune sa devina cel mai asteptat si mai important eveniment al muzicii electronice in aer liber.

15 000 de clienti Orange au participat la primul weekend MMS la pret de 1 cent si au transmis 40 000 de MMS

Orange a lansat in premiera MMS Weekend. Oferta a permis utilizatorilor MMS sa transmita imagini, fotografii color sau imagini animate insotite de texte si sunete la pret de 1 cent.
Gratie acestei oferte, Orange a mai inregistrat o performanta. Din 22 iunie, ora 18.00 si pana in 24 iunie ora 06.00, 15 000 de clienti au transmis 40 000 de MMS nationale si internationale.

Prima editie MMS weekend a fost lansata dupa realizarea cu succes a trei editii SMS weekend, care s-au bucurat de o popularitate enorma printre clienti.

Numarul utilizatorilor inregistrati MMS Orange Moldova este de peste 300 000, sau de doua ori mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut.