09.02.2010 toate
oferta regionala "fiecare al doilea minut in retea este gratuit"

Exista o sumedenie de motive ca sa tineti la localitatea in care traiti. Cu Orange, aveti inca o ocazie placuta ca sa va simtiti bine acasa. Acum, puteti comunica mai mult cu cei dragi, deoarece pentru apelurile in retea, fiecare al doilea minut este gratuit.


de 2 ori mai multe convorbiri cu 1,7 milioane de clienti Orange

Astfel, cand va aflati in una din regiunile promotionale, puteti suna orice numar Orange si pe durata convorbirii, achitati doar minutele 1, 3, 5, etc. Restul este gratuit. Pentru toate apelurile in retea. Indiferent cand sunati si cat vorbiti.


activarea este gratuita

Tot ce trebuie sa faceti este sa activati oferta, atunci cand va aflati in una din regiunile promotionale. Pentru aceasta, sunati la numarul scurt 155 sau formati *155#  , apoi 1.

Tot la numarul 155 sau *155#  , puteti suna gratuit daca doriti sa va asigurati ca oferta locala este activa in momentul in care vreti sa telefonati.

Oferta este valabila in toate regiunile tarii, cu exceptia municipiilor Chisinau si Balti. Regiunile promotionale sunt definite de aria de acoperire a retelei operatorului si pot sa nu corespunda cu divizarea administrativ-teritoriala a RM.

Perioada ofertei: 9 februarie – 8 aprilie 2010.


regiunile promotionale care beneficiaza de al doilea minut gratuit

Briceni, Ocnita, Donduseni, Edinet, Riscani, Drochia, Soroca, Floresti, Glodeni, Soldanesti, Rezina, Telenesti, Falesti, Singerei, Orhei, Calarasi, Ungheni, Criuleni, Straseni, Nisporeni, Anenii Noi, Hincesti, Ialoveni, Causeni, Stefan Voda, Basarabeasca, Cimislia, Leova, Cantemir, Telenesti, Ceadir-Lunga, Comrat, Taraclia, Vulcanesti, Cahul