09.02.2010 toate
Orange a inmanat premiile pentru castigatorii concursului "Bataia cu bulgari"

Batalia cu bulgari a durat 6 saptamani. Participantii au lansat pe ascuns, prin intermediul SMS-urilor, bulgari in prieteni si au acumulat in acest fel puncte. La fel, puncte au primit si prietenii care au ghicit de catre cine au fost bulgariti. Iar cei care au acumulat cel mai mare numar, au fost premiati.

Batalia s-a dat pentru urmatoarele premii:

  • locul I: Laptop ZTE V60 + abonament Internet Acum 150 lei, pentru 1 an
  • locul II: HTC Hero
  • locul III: Nokia 6600 Fold
  • locul IV: set de iarna
  • locul V: set de iarna

Sergiu Cojocari, castigator premiul 1:
"Am aflat despre bataia cu bulgari de pe site-ul Orange si am inceput sa joc din prima zi. Am pus la cale o intreaga strategie pentru a castiga. Dupa 2 saptamani de concurs, i-am lasat intaietatea adversarului, ca in ultima zi sa-l depasesc. Am aruncat cu bulgari in toti prietenii, inclusiv ai sotiei, si chiar si in dusmani. Ne-a reusit o adevarata batalie cu bulgari. Si cel mai interesant e ca nimeni din cei in care am lansat bulgari n-a ghicit cine a aruncat. Laptop-ul cu abonament Internet Acum este un adevarat cadou de ziua mea pe care o sarbatoresc in februarie."

Andrei Corovin, castigator premiul 2:
"De fiecare data particip la concursurile lansate de Orange si am noroc la ele. Am castigat Zolotoi Gramofon, 10 mii de lei la promotia "Castiga un milion cu Orange", iar acum si un telefon HTC Hero. Imi place sa particip la aceste concursuri pentru ca sunt interesante si ofera premii reale."

Concursul "Bataia cu bulgari" s-a desfasurat in perioada 24 decembrie – 31 ianuarie 2010.

>> cistigatorii