11.02.2010 toate
Cu Orange, serviciul BlackBerry Internet devine mai accesibil

Din 9 februarie, Orange diversifica posibilitatile de comunicare cu serviciul BlackBerry Internet si lanseaza 2 optiuni noi – BlackBerry Internet 4 MB si BlackBerry Internet 40 MB. In plus, a fost micsorata plata lunara pentru optiunea existenta BlackBerry Internet 400 MB.

Astfel, detinatorii de telefoane BlackBerry de la Orange au acum la dispozitie urmatoarele optiuni:

servicii taxa lunara (lei/luna) trafic in retea inclus in optiune trafic in retea extra optiune
BlackBerry Internet 4MB 99 4MB 2,5 lei/MB
BlackBerry Internet 40MB 199 40MB 2,5 lei/MB
BlackBerry Internet 400MB 229 400MB 2,5 lei/MB

Pentru Clientii existenti ai serviciului BlackBerry Internet pretul nou al optiunii BlackBerry Internet 400 MB va fi aplicat din urmatoarea zi de facturare.

Activand una din aceste optiuni, clientii Orange vor putea sa expedieze si sa primeasca mesaje e-mail, sa navigheze pe Internet sau sa foloseasca instant messenger (Yahoo Messenger; Windows Live Messenger; ICQ; Google Talk si altele).

Optiunile BlackBerry Internet sunt disponibile pentru clientii Orange Abonament care detin telefon BlackBerry si pot fi activate la unul din magazinele directe Orange.

Unitatea de taxare a traficului in retea consumat in cadrul serviciului Blackberry este 5 KB.

Dupa consumarea traficului inclus in optiune pretul per MB este de 2,5 lei.

Volumul de trafic inclus in optiunea BlackBerry Internet neutilizat pana la urmatoarea zi de facturare, nu se transfera in luna urmatoare.

Traficul generat in roaming se achita conform tarifelor standard de utilizare a serviciului Internet Mobil in roaming aplicabile retelei utilizate.

In cazul in care este activata una dintre optiunile Internet Mobil in roaming, traficul generat prin utilizarea BlackBerry Internet in afara tarii va fi taxat din contul acestei optiuni, iar apoi din bani.