15.02.2010 toate
Publicul a ales cei 5 candidati la Eurovision Moldova 2010

Organizatorul concursului "O Melodie Pentru Europa" - Compania "TeleRadio Moldova" impreuna cu Partenerul General al Proiectului - Compania Orange au anuntat numele celor 5 candidati alesi de public prin SMS voting. Astfel, alaturi de cei 25 de interpreti selectati de juriu, in Semifinalele Nationale vor evolua: formatia "Brand", Doinita Gherman, Pavel Turcu, MBeyeline si formatia "Todo"

Pentru a nu influenta rezultatele concursului, raportul procentual de voturi acumulat de catre fiecare din interpretii care a participat la SMS Voting, va fi facut public dupa Finala Nationala.

Cele doua semifinale vor putea fi vizionate in direct la postul de televiziune Moldova 1, sambata si duminica, 27 si 28 februarie, ora 20:30

Finala Eurovision Moldova 2010 va avea loc in data de 6 martie 2010.


Eurovision Moldova 2010 - mai interactiv

In acelasi timp, a fost lansat un sir de activitati multimedia pentru a aduce mai aproape de public Eurovision Song Contest 2010. Toti cei interesati vor avea acum posibilitatea sa cunoasca mai multe despre concurenti si sa afle detalii despre tot ce se intampla dupa culisele concursului.


Eurovision Moldova 2010 in retelele sociale

In acest an, fanii Eurovision au posibilitatea sa urmareasca interpretii favoriti prin intermediul retelelor sociale. Pe facebook, twitter si blogul Orange, vizitatorii pot sa afle informatii de ultima ora despre concurs si participanti, sa plaseze comentarii, sa adreseze intrebari si sa lanseze teme de discutii.

De asemenea, direct de pe telefonul mobil, clientii Orange pot sa descarce toate piesele inregistrate la concurs si sa afle amanunte despre pregatirile pentru Eurovision.

Link-urile spre paginile dedicate Eurovision Moldova 2010 pot fi gasite pe site-ul eurovision.orange.md

  • http://eurovision.orange.md/blog
  • http://eurovision.orange.md/twitter
  • http://eurovision.orange.md/facebook
  • http://wap.orange.md/

  • Eurovision dupa culise - emisiunea "impreuna la Eurovision"

    Din 15 februarie, la postul de televiziune Moldova 1, a fost lansat "impreuna la Eurovision". In cadrul emisiunii vor fi prezentati participantii semifinalei Eurovision Song Contest 2010. "Impreuna la Eurovision" va putea fi urmarit de luni pana vineri la 18:45, in reluare a doua zi dimineata la "Matinal" si sambata la 21:35.

    Rezumatele emisiunii vor putea fi vizionate si pe http://eurovision.orange.md/youtube


    ton in telefon – o piesa de la Eurovision

    Clientii Orange pot sa-si inlocuiasca tonul de apel si sa-si intampine prietenii cu piesa preferata de la Eurovision. Melodiile pot fi descarcate de pe site-ul tonuri.orange.md sau apeland la numarul scurt 3000.


    invitatii pentru etapele finale Eurovision pe FM

    Doritorii de a castiga invitatii la etapele finale Eurovision, au ocazia sa participe la un concurs lansat in parteneriat cu postul radio HitFM. Concursul se va desfasura in perioada 15 - 27 februarie.