06.03.2010 toate
Finala Nationala Eurovision 2010

Voturile au fost acordate si publicul si-a luat decizia. Castigatorul “O Melodie pentru Europa” care va reprezenta Moldova la Oslo sunt Sun Stroke Project & Olia Tira!

Sun Stroke Project & Olia Tira au aprins publicul din sala, telespectatorii si juriul cu show-ul sau exploziv. Castigatorii au ramas frapati si incintati cand juriul si-a anuntat decizia oferindu-le 12 puncte. De asemenea, au fost desemnati favoritii telespectarorilor punctaj maximal. Finala Nationala Eurovision Song Contest a fost unul din cele mai incendiare show-uri televizate realizate in Moldova pana in prezent.

Baietii din Sun Stroke Project marturisesc: “Suntem dominati de emotii si foarte multa energie pozitiva. In primul rand, multumim publicului care ne-a sustin si prietenilor nostri. Va asiguram ca vom fi cei mai tari!” Olia Tira: “Un grand merci tuturor celor care ne-au sustinut, doar datorita lor noi am reusit sa ajungem la astfel de rezultate. In viitor ne asteapta un mare efort, dar suntem siguri ca nu ii vom dezagamagi pe cei care au crezut in noi”.

In acest an Eurovision Song Contect in Moldova s-a lasat marcat de calitatea pieselor si pregatirea la nivel profesionist a participantilor. Cei 14 concurenti au creat o atmosfera deosebit de calda atat in scena, cat si in culise. Toti participantii s-au expus la maxim in fata publicului, fapt care s-a facut simtit si apreciat de catre telespectatori.

Realizarea unui decor pe cinste, organizare la secund au dat dovada de calitatea show-ului care a fost sesizata si apreciata nu doar de spectatori si telespectatori, ci si de concurenti. Daca anii precedenti au mai existat careva obiectii, anul acesta toti au multumit organizatorilor pentru conditiile de inalta calitate create pentru prezentarea pieselor, ceea ce a sporit nemijlocit si calitatea melodiilor interpretate.



Este pentru prima data in Republica Moldova cand se organizeaza un show televizat de o asemenea amploare si calitate. Aceasta a fost posibila gratie parteneriatului TRM si Orange Moldova cu producatori din Romania, care au reusit sa impresioneze publicul moldovean prin aranjamentul exceptional al scenei, calitatea inalta a sunetului, diversitatea si mobilitatea luminilor si insasi ideea de realizare a proiectului.