16.03.2010 toate
Descoperiti avantajele exclusive Internet Acum

Cu reteaua de 21 Mbps, care are cea mai extinsa rata de acoperire nationala din Europa, Internet Acum de la Orange este cel mai avansat serviciu Internet 3G+ din tara. Locuitorii din 231 de localitati pot beneficia de acces imediat la Internet de viteza inalta oriunde - acasa, la universitate, la biblioteca sau la birou, iar conectarea dureaza doar cateva minute.

    Astfel, numai cu Internet Acum de la Orange utilizatorii beneficiaza de:
  • cel mai rapid Internet 3G+ din Moldova
  • cea mai extinsa acoperire din tara
  • navigare nelimitata chiar si dupa consumarea traficului inclus in abonament.
si mai rapid cu modemul Huawei E1820 de 21Mbps la pret promotional

Pentru a savura din plin viteza oferita de reteaua Internet 3G+ de 21 Mbps, Orange a adus in Moldova unul dintre cele mai performante modeme 3G din lume - Huawei E1820.

Avand capacitate de 21 Mbps, Huawei E1820 ofera viteza maxima disponibila in retea in zona in care are loc conectarea la Internet. Astfel, cu acest modem se poate naviga cu viteza de pana la 10 Mbps in majoritatea localitatilor cu acoperire 3G+ si se pot transmite date cu viteza de pana la 3 Mbps, cu optiunea Upload rapid.

Iar vestea buna e ca acum, Huawei E1820 este disponibil la pret promotional de 699 de lei.

 

invitati un prieten si primiti trafic gratuit

Pentru utilizatorii Internet Acum existenti a devenit permanenta oferta prin care beneficiaza de dublu trafic gratuit atunci cand isi invita prietenii sa se conecteze.

Pentru aceasta, ei trebuie sa viziteze impreuna unul din magazinele Orange si sa solicite o optiune Dublu Trafic, pe care o pot folosi cand doresc.

Clientii existenti pot beneficia de oferta daca au o vechime in retea de cel putin 3 luni si pot primi pana la 3 optiuni Dublu Trafic gratuite. Optiunea Dublu Trafic este egala cu volumul traficului inclus in abonament.

 

si mai mult trafic inclus, pentru loialitate

La fel, in semn de multumire pentru faptul ca au ales Internet Acum, dupa 1 an, utilizatorii sunt recompensati pentru loialitate cu pana la 3 GB trafic gratuit inclus pentru acces la e-mail, muzica, distractii si informatii.

abonament trafic inclus in abonament trafic gratuit dupa 1 an
Internet Acum 300 lei 24 GB+trafic nelimitat intre orele 00:00-08:00 + 3 GB
Internet Acum 250 lei 12 GB + 2 GB
Internet Acum 150 lei 4 GB + 1 GB

 

Versiunea Desktop