30.02.2010 toate
oferta regionala "fiecare al doilea minut in retea este gratuit" continua

Orange anunta prelungirea ofertei regionale "fiecare al doilea minut in retea este gratuit". Prin urmare, pana pe 30 aprilie, puteti comunica mai mult cu cei dragi, deoarece in regiunile promotionale, fiecare al doilea minut in retea este gratuit.


de 2 ori mai multe convorbiri cu 1,7 milioane de clienti Orange

Astfel, cand va aflati in una din regiunile promotionale, puteti suna orice numar Orange si pe durata convorbirii, achitati doar minutele 1, 3, 5, etc. Restul este gratuit.


activarea este gratuita

Tot ce trebuie sa faceti este sa activati oferta, atunci cand va aflati in una din regiunile promotionale. Pentru aceasta, sunati la numarul scurt 155 sau formati *155#  , apoi 1.

Tot la numarul 155 sau *155#  , puteti suna gratuit daca doriti sa va asigurati ca oferta locala este activa in momentul in care vreti sa telefonati.

Oferta este valabila in toate regiunile tarii, cu exceptia municipiilor Chisinau si Balti. Regiunile promotionale sunt definite de aria de acoperire a retelei operatorului si pot sa nu corespunda cu divizarea administrativ-teritoriala a RM.regiunile promotionale care beneficiaza de al doilea minut gratuit

Briceni, Ocnita, Donduseni, Edinet, Riscani, Drochia, Soroca, Floresti, Glodeni, Soldanesti, Rezina, Telenesti, Falesti, Singerei, Orhei, Calarasi, Ungheni, Criuleni, Straseni, Nisporeni, Anenii Noi, Hincesti, Ialoveni, Causeni, Stefan Voda, Basarabeasca, Cimislia, Leova, Cantemir, Telenesti, Ceadir-Lunga, Comrat, Taraclia, Vulcanesti, Cahul

Versiunea Desktop