01.04.2010 toate
In regiuni, fiecare al doilea MB de trafic este gratuit

De astazi, cu Internet Acum utilizatorii au posibilitatea sa navigheze mai mult pe Internet de viteza inalta decat traficul inclus in abonament. Aceasta, pentru ca toti care se vor conecta la Internet Acum in perioada 1 aprilie-30 iunie 2010 vor avea gratuit fiecare al doilea MB de trafic utilizat in regiunile promotionale.

Astfel, atunci cand un utilizator Internet Acum se afla in una din regiunile promotionale cu acoperire Internet 3G+ de la Orange - acasa sau la bunici, indiferent de localitatea in care s-a abonat la Internet Acum, se va bucura de mai mult trafic inclus pentru a descarca mai multe informatii, sa comunice in voie cu prietenii, sa acceseze mai multe site-uri favorite, sa scrie e-mail-uri si sa-si verifice posta fara grija. Iar toate acestea, pentru ca din fiecare 2 MB utilizati, doar unul se ia in considerare, fara o activare suplimentara.

Utilizatorii Internet Acum existenti pot, de asemenea, beneficia de aceasta oferta in perioada 1 aprilie-30 iunie 2010 pentru o plata unica de doar 50 de lei. Pentru activare, sunt asteptati in unul din magazinele Orange, pana in 31 mai 2010.

Oferta este valabila in toate regiunile cu acoperire Internet 3G+ de la Orange, cu exceptia mun. Chisinau si Balti. Perioada promotiei: 1 aprilie – 30 iunie 2010.