02.04.2010 toate
Lara Fabian - Ma bucur ca am ocazia sa cunosc Moldova

Orange Moldova a organizat o conferinta de presa cu participarea divei care prin vocea sa a cucerit lumea - faimoasa Lara Fabian.

In cadrul evenimentului, Directorul de marketing comunicare si vanzari al companiei Orange Moldova, Jerome Poulain, a salutat prezenta renumitei interprete si a mentionat ca Orange in calitate de partener fidel al muzicii, este onorat de ocazia de a le oferi locuitorii tarii acest concert organizat in premiera la Chisinau.

La randul ei, Lara Fabian a spus ca orasul principal al Moldovei i s-a parut foarte dragut “Chisinaul este un oras frumos. Mi-am dat seama de aceasta in doar 10 minute de la aterizare. Am venit aici pentru a gasi ceva nou pentru mine si pentru muzica mea”, a declarat interpreta belgiana.

Lara Fabian este renumita in intreaga lume pentru vocea deosebita si tinuta scenica extraordinara. In 1988, faimoasa interpreta a participat la Eurovision, cu piesa „Croire” plasand Luxemburgul pe locul patru. Lara Fabian a mentionat ca participarea la acest concurs a marcat o etapa importanta in viata sa, prin care si-a demonstrat ca poate canta in fata a milioane de spectatori si telespectatori. Interpreta a indrumat si reprezentantii Republicii Moldova la Eurovision 2010, al carui partener fidel Orange Moldova este deja al treilea an, sa aiba incredere in fortele proprii..



un concert deosebit cu mult suflet si dragoste

Sute de fani au venit sa vada si sa asculte live vocea interpretei favorite, drept dovada, sala Palatului National a fost arhiplina. Pe scena de la Chisinau, Lara Fabian a prezentat albumul sau „Toutes les femmes en moi”, dedicat tuturor interpretelor in franceza care i-au marcat cariera. Interpreta s-a tinut insa de cuvant si de promisiunea facuta in cadrul conferintei, interpretand si renumitele sale hit-uri ca “Adagio”, “Je t`aime”, “To love again”, etc. Despre ele Lara Fabian spune ca fiecare este o particica din ea. “Muzica mea ma caracterizeaza, ma reprezinta. Atat melodia, cat si versurile sunt importante pentru mine”.

Show-ul sobru si inedit in scena o reprezenta intru toate pe renumita interpreta. O mare de flori, declaratii de dragoste din partea spectatorilor, mici suvenire aduse in dar interpretei, au creat o atmosfera calda in seara concertului.

Concertul de la Chisinau este parte a turneului “Toutes les femmes en moi”, care a inceput pe 3 martie in Belgia si continua in tari precum Franta, Rusia, Armenia, Ucraina si Israel.