30.02.2010 toate
Orange Moldova si facebook-istii in offline

Eveniment caritabil pentru implinirea dorintelor a cativa copii bolnavi de cancer

Orange Moldova a sustinut organizarea primului offline al facebook-istilor din Moldova - „fbookMoldavianParty”, care a avut loc in data de 27 martie curent in incinta clubului Studio. Evenimentul a fost organizat in cadrul proiectului „Agentia de-mplinit dorinte” si a fost dedicat realizarii dorintelor a cativa copii bolnavi de cancer.

Scopul evenimentului, primul de acest gen organizat vreodata in Republica Moldova, a fost unul caritabil, de a colecta bunuri pentru implinirea dorintelor a cativa copii bolnavi de cancer internati la Institutul Oncologic, sectia Oncopediatrie.

La eveniment au participat peste 250 de persoane, utilizatori ai retelei www.facebook.com. Fiecare dintre cei prezenti au adus bunuri, care au considerat ca le va face viata copiilor bolnavi de cancer mai interesanta si mai usoara.

Printre lucrurile colectate au fost: biciclete, laptop, telefoane mobile, scaun ergonomic, jucarii, haine, dulciuri, rechizite scolare, obiecte pentru activitati extracurriculare, carti si alte lucruri utile.

Multi dintre acesti copii nu au comunicat cu prietenii, colegii si apropiatii de mai mult de jumatate de an, deoarece spitalul le-a devenit a doua casa. Orange Moldova i-a ajutat sa restabileasca comunicarea cu cei dragi si sa cunoasca lumea prin intermediul internetului, prin donarea unui modem si a cateva cartele PrePay.

Orange Moldova incurajeaza si sustine initiativele inovatoare, mijloacele noi de interactiune, care contribuie la inlaturarea barierelor de comunicare, integrarea in societate si imbunatatirea calitatii vietii categoriilor defavorizate de persoane.