02.04.2010 toate
Orange prezinta - Above&Beyond

Orange prezinta - pentru prima data in Moldova vei deveni martor la cel mai tare eveniment al anului. Vineri, 7 mai, la Moldexpo, cea mai buna echipa de DJ din lume - Above&Beyond prezinta la Chisinau programul turneului sau mondial.

Above&Beyond - renumitul trio din Marea Britanie, care imparte titlul celor mai buni DJ mondiali cu artisti precum Tiesto, Armin van Buuren si David Guetta.

Above&Beyond - prima echipa de DJ din lume, care a evoluat in fata unui public de milioane de oameni si careia i s-au acordat premii mondiale pentru show-urile saptaminale Trance Around The World, al doilea din lume show radio, ce aduna saptaminal 21 milioane de ascultatori.

De asemenea, ei sunt fondatorii celui mai popular label de trance si muzica progressive - Anjunabeats, unde sunt promovati cei mai buni artisti contemporani, inclusiv colectivul Komytea, care pentru prima data va prezenta in tara noastra programul live Michael Cassette la evenimentul din data de 7 mai.

Compania Orange a pregatit pentru toti fanii o zona a evenimentului cu o scena grandioasa, realizata pentru prima data la Moldexpo, asamblata cu cel mai bun echipament. O scena animata cu decoratii impunatoare de 20 metri, 70 kilowati sunet din difuzoare liniare, o multime de dispozitive de iluminat si aria divizata pe zone.

Pentru eveniment a fost prevazuta zona VIP, cu intrare aparte, pozitionare mai avantajoasa, cu bar separat si zona pentru spectatori.

In plus, organizatorii au grija si de securitate, care va fi asigurata pe durata evenimentului de: politie si unitatile de securitate individuala, asistenta medicala de urgenta si garda de pompieri.

Pe 7 mai, la ora 21:00, in incinta Moldexpo, participa la primul eveniment muzical de acest gen si asemenea anvergura din Chisinau, si distreaza-te pe cinste impreuna cu Orange si Above&Beyond.

Mai multe detalii gasiti aici



Ne vedem la eveniment!