14.04.2010 toate
Castiga o calatorie la Oslo!

Pana la inceperea celui mai asteptat eveniment muzical din Europa au ramas zile numarate. Cea de-a 55-a editie Eurovision Song Contest va fi sustinuta in acest an la Oslo, Norvegia. Tara noastra va fi reprezentata de Olia Tira & SunStroke Project cu piesa Run Away.

Fiti parte la eveniment. Sustineti reprezentantii nostri si vedeti pe viu cum arata Eurovision in stil norvegian. Participati la concursul „impreuna la finala Eurovision”, lansat de Orange, si puteti castiga o calatorie la Oslo pentru 2 persoane.


raspundeti la intrebari si castigati puncte

Pentru a va inregistra la concurs, expediati un SMS cu textul OSLO la numarul scurt 1818. Dupa aceasta, veti primi intrebari cu 3 variante de raspuns. Pentru fiecare raspuns corect veti primi 10 puncte.

Mai multe puncte – mai aproape de Oslo!


bonus - si mai multe puncte

La fiecare a 5-a intrebare cu raspuns corect, primiti 50 de puncte bonus.

Fiecare al 10-lea raspuns corect va aduce 50 de puncte bonus + o imagine pentru telefon (wallpaper) gratuita.

Iar pentru fiecare a 100-a intrebare cu raspuns corect castigati 100 de puncte bonus.

Punctele bonus se aloca aditional, pe langa punctele standard.


Detalii despre regulamentul concursului.


Premiul Mare – 2 bilete la Eurovision Song Contest 2010

Premiul Mare – o calatorie la Oslo pentru 2 persoane - va fi acordat participantului care la finalul concursului va detine cel mai mare numar de puncte.

In plus, la sfarsitul fiecarei saptamani de concurs, participantul cu cele mai multe puncte va fi desemnat castigator saptamanal si va primi un telefon mobil.

Perioada concursului 14/04/2010 - 12/05/2010

Premiile vor fi oferite castigatorilor dupa finalizarea concursului.


cine poate lua parte la concurs?

Concursul „impreuna la Eurovision” este organizat special pentru clientii Orange. Prin urmare, fiecare doritor de la Abonament sau Prepay poate participa.


cat costa un SMS?

Pretul unui SMS expediat la numarul 1818, pentru toti clientii Orange, atat Abonament, cat si PrePay, este de 8 lei, inclusiv TVA. Fiecare mesaj expediate la numarul scurt 1818 va fi taxat.

Concertul final „Eurovision 2010” va avea loc pe 29 mai la Oslo.