04.05.2010 toate
Orange aduce in Moldova cele mai de succes oferte in Europa

Dupa implementarea cu succes a celei mai performante retele 3G+ din tara si din cadrul Grupului Orange de 21Mbps, Orange, brandul de operator mobil nr. 5 din lume, conform clasamentului mondial al marcilor Millward Brown, vine in Moldova cu o noua generatie de produse care se bucura de succes in Europa.

Avand in prim-plan asteptarile clientilor si practica de utilizare a serviciilor de telefonie mobila de la noi din tara, Orange a adaptat aceste produse, utilizate pe larg in Marea Britanie, Polonia, Franta si Romania la necesitatile locale de comunicare. Astfel, pentru toti la Abonament si PrePay, Orange a pregatit:

 

Delfin, Pantera, Fluture – ce forma au dorintele tale?

Acum, clientii Abonament isi vor putea gasi mai usor abonamentul potrivit, pentru ca Orange a creat 3 tipuri noi, care ofera o gama de alegere mai mare si permit optimizarea costurilor cu pana la 30 %. Delfin, Fluture si Pantera sunt noile simboluri Abonament, prevazute pentru diferite necesitati de comunicare.

   

Astfel, abonamentele Delfin sunt axate pe servicii voce si ofera mai multe minute pentru convorbiri, in timp ce abonamentele Pantera cuprind toata gama de servicii – voce, mesaje scrise si internet mobil.

Cel de-al treilea abonament – Fluture, este prevazut pentru inceput de comunicare la Abonament si se adreseaza clientilor care au nevoie de un control cat mai bun al costurilor.

500 de minute lunar la conectare si telefoane mobile la pret special

Noile abonamente sunt insotite si de o oferta speciala pentru clientii noi. Toti care se conecteaza la Delfin sau Pantera pana in data de 30 iunie, vor primi gratuit timp de un an cate 500 de minute in fiecare luna pentru convorbiri in retea seara si in weekend.

Clientii care vor alege Fluture sau Delfin 50 vor primi in fiecare luna 200 de minute timp de un an pentru convorbiri in retea seara si in week-end.

In acelasi timp, la conectare, clientii noi au posibilitatea sa aleaga telefoane mobile la pret special:

  • la Delfin - Nokia 7230, telefon3G cu doar 1899 de lei
  • la Pantera - Nokia 5230, telefon 3G si HD ready cu doar 2699 de lei
  • la Fluture – Nokia 2330, cu doar 659 de lei
   

 

noi avantaje pentru toti clientii PrePay
noul plan tarifar Prietenii - conversatii cu doar 60 bani/minut

Pentru toti cei care duc un mod activ de viata si nu pierd nici o ocazie de a se intalni cu prietenii, Orange a creat noul plan tarifar Prietenii. Astfel, clientii PrePay isi pot activa gratuit impreuna cu amicii acest plan tarifar pentru a vorbi intre ei cu doar 60 bani/minut, pentru a expedia MMS si SMS la jumatate de pret fata de cel standard si pentru a efectua gratuit apeluri video in retea.

noi cartele de reincarcare

Acum, la PrePay, toti clientii beneficiaza de noi cartele de reincarcare care ofera o perioada mai mare de valabilitate in care pot efectua si primi apeluri.

In plus, pentru comoditatea clientilor au fost introduse noi valori de reincarcare, inclusiv cartela de 70 de lei. Astfel, noile valori de reincarcare acum sunt: 25, 50, 70, 100, 200 si 300 de lei.

 

plus 100% bonus si mai mult pentru reincarcari frecvente

Bonusul pentru reincarcari frecvente la Prepay a devenit si mai generos. Acum, la suplinirea contului cel putin o data pe luna prin orice modalitate disponibila – cartela, terminal de plata sau direct in magazine – clientii PrePay primesc 100% si mai mult din suma reincarcata.

Astfel, la reincarcarea contului o data pe luna cu 70 lei, vor fi acordati inca 70 lei bonus pentru apeluri gratuite in retea sambata si duminica.

In functie de marimea sumei puse pe cont, valoarea bonusului acum poate ajunge pana la 200%.

noile pachete PrePay cu credit aditional la conectare

Acum, la conectare pana in data de 30 iunie, clientii noi PrePay vor primi pachete noi care includ credit aditional. Astfel, cu cu fiecare pachet PrePay 40 lei sau 120 lei ei vor primi in plus inca 40 si, respectiv, 120 de lei credit aditional pentru apeluri, mesaje SMS si MMS in retea.

 

noul serviciu Buy Back - „Nu tine telefonul vechi in sertar”

In premiera in Moldova, Orange lanseaza pentru toti locuitorii tarii un serviciu prin intermediul caruia isi vor putea schimba telefoanele mobile vechi pe telefoane noi sau orice serviciu Orange.

Acest serviciu care se bucura deja de succes in mai multe tari europene, face parte din strategia de protectie a mediului ambiant a Grupului Orange si, in plus, ofera beneficii clientilor.

Pentru aceasta, toti doritorii, fie ca sunt clienti Orange sau nu, trebuie sa vina cu telefonul vechi si bateria incarcata in oricare din magazinele Orange din tara si dupa evaluarea starii acestuia vor primi cupon pe care ulterior il vor putea folosi pentru a-si achizitiona produsul Orange dorit.

Telefoanele astfel colectate vor fi expediate pentru reciclare adecvata, in conformitate cu normele europene de protectie a mediului.

 

zboruri cu balonul Orange si DJ party cu Above&Beyond

Special cu ocazia lansarii noilor oferte, Orange Moldova a pregatit un show deosebit cu 3 baloane cu aer cald, care au fost aduse in Scuarul Teatrului de Opera si Balet pentru locuitorii capitalei. Astfel, din 4 pana pe 8 mai toti doritorii din Chisinau se vor putea plimba cu balonul si vor putea face poze gratuit. Ulterior, unul dintre baloanele cu aer cald va fi adus in principalele orase ale tarii.

Totodata, in data de 7 mai fanii muzicii progressive si trance sunt asteptati la MoldExpo la un eveniment sustinut de unul dintre cele mai renumite trio-uri de DJ din lume – Above&Beyond.