14.05.2010 toate
impreuna la Eurovision 2010 cu Dima Bilan

Orange prezinta – Finala Eurovision de la Oslo in direct la Chisinau! 29 mai, vino in Piata Marii Adunari Nationale, vezi evolutia reprezentantilor nostri in Norvegia si fii martor la cel mai captivant eveniment de acest fel! Intrarea este, desigur, libera.


castigatorul Eurovision 2008 – Dima Bilan la Chisinau

Hiturile sale sunt cunoscute pe dinafara si fredonate de fanii din intreaga lume!

La 25 de ani a ocupat locul 2 la Eurovision cu piesa „Never Let You Go”. Peste 2 ani a revenit pentru a cuceri definitiv inimile publicului si juriului cu cea mai de suflet si motivanta piesa – „Believe”.

Dima Bilan – interpretul cu una dintre cele mai senzationale cariere artistice din Rusia – numai pentru noi, la Chisinau, pe 29 mai, in Piata Marii Adunari Nationale.


din nou pe scena de la Chisinau - finalistii Eurovision Moldova

Ne-au cantat live la finala Eurovision Moldova, iar acum avem ocazia sa-i vedem inca o data. Special pentru fiecare dintre noi, finalistii din acest an, ne vor interpreta piesele din concurs inca o data la Chisinau.

Tot atunci, vom avea ocazia sa cantam impreuna cu reprezentantii din anii trecuti la Eurovision - Geta Burlacu si Natalia Gordienco, piese deja cunoscute, care ne-au provocat emotii si pe care le-am indragit cu tot sufletul.


eveniment de zile mari intr-o ambianta deosebita

Special pentru fiecare, compania Orange pregateste si o zona speciala pentru acest eveniment. Piata Marii Adunari Nationale va fi amenajata cu terase, lumini, sunet de calitate si ecrane de la care va putea fi urmarita transmisiunea in direct Eurovision Song Contest 2010 de la Oslo.

vino si tu

Asadar, 29 mai, ora 19:00, te asteptam in Piata Marii Adunari Nationale.

Buna dispozitie este obligatorie! Intrarea – gratis!

impreuna la Eurovision