20.05.2010 toate
Orange va invita la Forumul Intreprinderilor Mici si Mijlocii

Orange Moldova participa la cea de-a X-a editie a Forumului Intreprinderilor Mici si Mijlocii din acest an, organizat sub patronajul Guvernului R. Moldova.

In cadrul expozitiei, Orange va prezenta oferte de comunicare, servicii si produse inovatoare, create special pentru companiile mici si mijlocii.

Totodata, pe intreaga perioada a forumului, vizitatorii vor putea naviga pe Internet Wi-Fi de la Orange gratuit.

Astfel, la standul Orange, toti cei interesati vor putea afla mai multe despre serviciile integrate Orange, care ofera intreg spectrul serviciilor de comunicare necesare pentru dezvoltarea afacerilor – telefonie fixa si mobila, Internet fix, 3G+ si prin fibra optica, precum si transport de date.

De asemenea, veti avea ocazia sa testati si sa vedeti pe loc cum functioneaza servicii precum:

  • Oficiu Acum, care printr-un singur dispozitiv ofera concomitent Internet si telefonie,
  • monitorizarea oficiilor, magazinelor sau locuintelor de la distanta,
  • GPS tracking – pentru monitorizarea transportului, sau
  • serviciile BlackBerry, care permit receptionarea in timp real a email-urilor direct pe telefon, vizualizarea si editarea documentelor atasate la mesaje.

In acelasi timp, veti putea identifica ofertele privind serviciile voce de telefonie mobila si fixa, potrivite pentru companiile dvs. si veti afla cum puteti face economii de timp si bani.

La expozitie va mai fi prezentata si oferta exclusiva iPhone de la Orange, precum si noile oferte de telefoane mobile la pret special.


o tombola cu surprize si premiul mare – un smartphone BlackBerry

Pentru reprezentantii afacerilor mici si mijlocii Orange a pregatit si un concurs cu premii. In acest sens, pana in data de 28 mai, va invitam sa completati un chestionar la standul Orange si sa participati la tombola cu surprize. Premiul mare – un smartphone BlackBerry.

Extragerea va avea loc in data de 29 mai, la ora 12:00.

Concomitent, in fata Pavilionului Central, doritorii vor avea ocazia sa se plimbe cu balonul Orange si sa faca poze gratuit.

Cu genericul "Inovatii. Modernizare. Management Performant.", forumul are ca scop promovarea marfurilor si serviciilor pe piata autohtona, interactiunea companiilor din diverse tari si domenii, identificarea partenerilor locali si straini, precum si efectuarea schimbului de experienta, menit sa sustina dezvoltarea IMM-urilor.

Forumul Intreprinderilor Mici si Mijlocii va avea loc in perioada 26 – 29 mai 2010, la Moldexpo. Standul Orange va fi expus in Pavilionul Central.