28.05.2010 toate
Orange a desemnat cistigatorii concursului Impreuna la Oslo

Cel mai mare si asteptat eveniment muzical Eurovision este subiectul nr.1 in toata Europa. Cea de-a 55-a editie Eurovision Song Contest va fi sustinuta in acest an la Oslo, Norvegia. tara noastra va fi reprezentata in marea finala a concursului de Olia Tira & SunStroke Project cu piesa Run Away.

Orange sustine Moldova la Eurovision 2010 si deja a desemnat cistigatorii care vor merge la Oslo pentru a simti avalansa de emotii si pentru a deveni "martori oculari"ai celui mai mare show muzical din Europa.

Marele premiu – o calatorie la Oslo pentru 2 persoane a fost cistigat de Cojocari Sergiu. Tinarul de 23 ani ii va face o surpriza extraordinara sotiei Olga si impreuna ii vor sustine pe concurentii nostri in Norvegia.

"Sunt incintat de aceasta victorie. Am participat la concurs raspunzind la mai multe intrebari ce tin de Eurovision. Acum astept cu nerabdare sa merg impreuna cu sotia la marele eveniment. Multumesc Companiei Orange" (Cojocari Sergiu – cistigator marele premiu)

Impreuna cu Orange e simplu sa cistigi. Mai multe puncte – mai aproape de Oslo!

Orange a oferit posibilitatea tuturor abonatilor sa cistige. La sfirsitul fiecarei saptamini de concurs s-a desemnat cistigatorul saptaminal care a fost premiat cu un telefon mobil, iar participantul care la finalul concursului a acumulat cel mai mare numar de puncte, a luat Premiul Mare – o calatorie la Oslo pentru 2 persoane.

"Impreuna sustinem Moldova la Eurovision Song Contest, concursul ce are istorie si pondere in lumea muzicala a Europei. Suntem aproape si de abonatii nostri care au avut posibilitatea sa cistige premii, telefoane mobile, dar si cel mai important bilet ce duce direct la Oslo." (Jerome Poulain, Director Marketing, Comunicare si Vanzari, Orange)