31.05.2010 toate
Orange a primit diploma speciala pentru calitatea serviciilor prestate in domeniul telecomunicatiilor si promovarea imaginii Republicii Moldova in strainatate.

Astazi in cadrul ceremoniei de decernare a premiului de stat pentru realizari in domeniul calitatii, concurs organizat de catre Ministerul Economiei, Orange a primit diploma speciala de recunoastere a calitatii serviciilor prestate in domeniul telecomunicatiilor si pentru promovarea imaginii Republicii Moldova in strainatate.

Prim - ministrul Republicii Moldova, Vlad FILAT, a felicitat toti participantii la concurs, mentionand ca invingatori sunt nu doar cei care au luat premii, ci toti cei care pun accentul pe calitatea produselor.

Premierul si-a exprimat speranta ca pe an ce trece numarul celor care vor participa la concurs va creste, iar calitatea produselor lor va spori.

Diploma speciala de recunoastere a calitatii serviciilor prestate in domeniul telecomunicatiilor si pentru promovarea imaginii Republicii Moldova in strainatate a fost inmanata companiei Orange pentru lansarea in premiera mondiala a tehnologiei HD Voice, in luna septembrie 2009.

HD Voice a marcat lansarea unui nou standard de calitate a sunetului in telefonia mobila caracterizat prin sonoritate pura a conversatiilor, zgomotul de fundal este vadit atenuat, creandu-se senzatia ca interlocutorul se afla in aceeasi camera cu cel care efectueaza apelul.

Jerome Poulain, Director Marketing, Comunicare si Vanzari, a subliniat: "Suntem onorati de aceasta diploma, deoarece recunoaste efortul major care a fost realizat de echipa tehnica pentru a oferi o noua tehnologie mobila HD Voice de calitate excelenta.

Lansarea acestui serviciu in Moldova in premiera mondiala a fost recunoscuta de intreaga lume. Despre acest eveniment au scris ziare ca Forbes, New York Times si Herald Tribune. Acest premiu a fost recunoscut, de asemenea, ca cel mai mare progres tehnologic la Mobile World Congress 2010 in Barcelona.

Expertii din Moldova contribuie deja la nivel mondial la implementarea acestei tehnologii, care este acum pus in aplicare in toate chipset-urile integrate in telefoanele mobile de generatia a treia."

Juriul congresului Mobile World a subliniat ca lansarea HD Voice marcheaza o schimbare semnificativa in industria telecomunicatiilor mobile. In conditiile in care, in ultima vreme, au fost dezvoltate mai multe inovatii pentru Internet Mobil, este bine ca s-a reusit perfectionarea semnificativa a calitatii vocii mobile.

Versiunea Desktop