29.05.2010 toate
impreuna la fotbal

Orange sustine deja al treilea an sportul preferat al moldovenilor - fotbalul.

La 30 mai, ora 20:00 pe stadionul Zimbru din Chisinau va avea loc Finala Cupei Moldovei la fotbal intre echipele FC Sheriff si FC DACIA.

Astfel, cistigatorul meciului va primi Cupa Orange.

Orange si fotbalul - un parteneriat de succes

Implicarea Orange in activitati fotbalistice constituie o cooperare de succes, bazata pe astfel de valori ca spirit de echipa, convivialitate si dinamism.

In diverse colturi ale lumii Orange participa incontinuu la dezvoltarea fotbalului. Compania sponsorizeaza echipe nationale din diferite tari, campionate sau chiar jucatori ca Zinedine Zidane, Didier Drogba etc. Acum, de acest suport va beneficia si fotbalul din Moldova.

Pana in prezent, compania Orange in Moldova a animat si alte evenimente din domeniul fotbalului, cum ar fi Euro 2004 si Campionatul Lumii 2006. In plus, deja al doilea an consecutiv, Orange ofera suport in desfasurarea Cupei Liceelor la Fotbal "Gura Cainarului", competitie organizata de Jurnal de Chisinau.

In afara de Cupa Nationala a Moldovei, anul 2010 va intruni astfel de evenimente importante din lumea fotbalului, precum Campionatul Mondial 2010.