31.05.2010 toate
Dima Bilan a sustinut cel mai mare concert al anului la Chisinau

In data de 29 mai 2010, seara cand Europa a celebrat calitatea muzicii adevarate la Oslo, castigatorul Eurovision 2008 Dima Bilan a incins atmosfera in Piata Marii Adunari Nationale de la Chisinau. Zeci de mii de oameni au cantat in unison hituri lente si au dansat in super ritmul celor mai energice piese semnate Dima Bilan.

Inainte de concert starul rus a raspuns la cele mai diverse intrebari venite din partea jurnalistilor. In cadrul conferintei de presa, au fost abordate diverse aspecte din viata artistului, atat profesionala, cat si personala.

Referitor cea mai mediatizata declaratie a interpretului "Ma insor daca inving la Eurovision", Dima Bilan a raspuns metaforic: "Viata abia incepe si va recomand si voua sa nu va grabiti. Obligatiile nu fug, oricum te asteapta".

In ceea ce tine de interesele lui profesionale interpretul recunoaste: "Cea mai mare placere a vietii este ceea ce simt cand ma aflu pe scena".

La ora 20.00, Piata Marii Adunari Nationale era arhiplina, iar miile de moldoveni dansau sub ritmul pieselor marca Eurovision 2010 din cadrul preselectiei nationale.



vedeti aici toate pozele

"Mii de multumiri companiei Orange pentru acest concert extraordinar si pentru posibilitatea oferita tuturor artistilor de a se promova ". (Boris Covali)

"Impreuna cu Orange ajungem si in 2011 la Eurovision". (Mihai Teodor)

Orange a oferit un concert la inaltime, un show extraordinar de sunet, lumini si muzica de calitate, cu toti artistii Eurovision. Marea surpriza a serii a fost recitalul live al interpretului Dima Bilan.

"Sunt aici ca sa vad marea finala Eurovision, dar in primul rand vreau un autograf de la Dima Bilan si astea toate datorita Orange, va multumesc!" (Valeria, 19 ani)

Toti participantii la eveniment au avut parte de emotii pozitive si distractie pe cinste. In plus, cu balonul Orange, toti doritorii au avut posibilitatea sa vada orasul de la cativa metri inaltime. Din categoria distractiei si a dispozitiei bune au facut parte si imensele baloane, si jucarii ce au colorat multimea aflata in Piata Marii Adunari Nationale.

"Este un concert formidabil cu multe emotii pozitive si oameni frumosi, imi place desfasurarea concursului Eurovision. Multumesc interpretilor din Moldova care s-au prezentat la un nivel inalt in aceasta seara. Moldova demonstreaza inca o data ca muzica buna si de calitate se naste aici. Oliei Tira si Sunstroke Project succes mare pe viitor". (Jerome Poulain, Director Marketing, Vanzari si Comunicare, compania Orange)

Dupa o prestatie extraordinara oferita de unul dintre cei mai buni interpreti ai Rusiei, concertul din Piata Marii Adunari Nationale, care, conform datelor politiei a adunat cel mai mare numar de spectatori din acest an, a continuat cu transmisiunea in direct de la Oslo - Marea Finala Eurovision 2010.