09.06.2010 toate
download rapid nelimitat toata vara cu Orange Internet Acum

Vara aceasta, bucurati-va din plin de fiecare clipa, pentru ca la conectare la Internet Acum aveti zilnic 12 ore de Internet la viteza inalta gratuit.

Asadar, in fiecare zi, de la 12 seara pana la 12 ziua, descarcati nelimitat tot ce doriti, jucati-va online, navigati pe site-uri si accesati retelele sociale unde se afla toti prietenii – gratuit, toata vara, in toata tara.

Veniti acum in oricare din magazinele Orange sa va conectati, ca sa beneficiati de oferta cat mai mult timp.

Daca sunteti deja utilizator Internet Acum, puteti activa aceasta oferta pentru o plata unica de 100 de lei. Pentru aceasta, vizitati pana in 31 iulie 2010 unul din magazinele Orange.

Oferta este valabila pana la 31 august 2010 in perioada disponibilitatii traficului la viteza inalta inclus in abonamentul Internet Acum. Dupa consumarea traficului inclus, viteza de navigare este de pana la 128 Kbps.

 

in plus, in regiuni - fiecare al doilea MB de trafic este gratuit

Descoperiti si mai multe cu Internet Acum atunci cand va aflati in regiuni, deoarece pentru toti care se conecteaza acum, fiecare al doilea MB de trafic este gratuit.

Indiferent de localitatea in care v-ati abonat, cand mergeti acasa sau la bunici in una din regiunile promotionale cu acoperire 3G+, va bucurati de mai mult trafic pentru navigare decat aveti inclus in abonament. Iar asta pentru ca, din fiecare 2 MB de trafic utilizati, doar unul se ia in considerare.

Astfel, atunci cand va aflati in regiunile promotionale sunteti dublu avantajati. Noaptea si dimineata, de la 00:00 pana la 12:00 descarcati gratuit si la viteza inalta tot ce doriti, iar in restul timpului, fiecare al doilea MB de trafic este gratuit.

Oferta este valabila in toate regiunile cu acoperire 3G+ de la Orange, cu exceptia mun. Chisinau si Balti, pana la 30 iunie 2010.

 

invitati un prieten si primiti trafic gratuit

Daca utilizati de cel putin 3 luni Internet Acum, puteti primi gratuit 3 optiuni Dublu Trafic. Pentru aceasta, invitati 3 prieteni sa-si ia abonament Internet Acum si veniti impreuna in unul din magazinele Orange.

La conectare, pentru fiecare dintre prietenii invitati, veti primi cate o optiune Dublu Trafic, egala cu traficul din abonamentul pe care il detineti si astfel, veti putea naviga mai mult pe Internet.

 

beneficiati de cea mai extinsa si rapida retea Internet 3G+
    Doar cu Internet Acum de la Orange aveti in exclusivitate:
  • cea mai rapida retea 3G+ din tara de pana la 21 Mbps
  • cea mai extinsa acoperire in peste 200 de localitati din tara
  • navigare gratuita chiar si dupa consumarea traficului inclus in abonament

In plus, navigati pe Internet oriunde - acasa, la prieteni, la universitate, biblioteca sau birou. Tot ce trebuie sa faceti e sa conectati modemul la un computer si in doar cateva minute aveti acces la Internet de viteza inalta.