30.06.2010 toate
Au devenit castigatori cu Orange Fotbal

Emotii, suspans si multa adrenalina - aceasta este formula de baza a Campionatului Mondial de Fotbal 2010. Anual, Orange sustine adevaratii amatori de fotbal, dar si microbistii inraiti, care traiesc cu emotiile meciurilor si a creat special pentru acestia un sir de concursuri in cadrul carora se ofera premii frumoase si valoroase.

Pe 29 iunie curent, la Orange Studio, s-au desemnat primii castigatori ai concursului Cupa Mondiala 2010.

Anatol Musteata a devenit posesorul unui iPhone 3GS.

„Sunt nemaipomenit de fericit ca am castigat acest telefon minunat, aduc multe multumiri Companiei Orange pentru simplul fapt ca este aproape de abonatii sai si nu uita niciodata sa ne alinte cu multiple surprize si premii”.

Un alt cistigator al concursului Cupa Mondiala 2010 este Alexandru Cuznetov care a plecat acasa cu un Blackberry 8900.

Chiar daca femeile nu se numara printre cei mai inraiti microbisti, de data aceasta stereotipurile au fost doborate de Alexandra Highfill, care a participat activ la concurs si a devenit posesoarea unui telefon Blackberry 8900, ceea ce a facut-o sa se simta foarte emotionata.

Pana pe 11 iulie toti abonatii Orange care trimit pronosticuri pentru rezultatele finale ale meciurilor de la Campionatul Mondial de Fotbal au posibilitatea sa primeasca premii pentru fiecare pronostic corect, iar la sfarsitul concursului cei care au acumulat 20 de puncte si mai mult vor participa la tragerea la sorti. Castigatorul va primi premiul mare al Concursului - automobilul Mitsubishi Lancer X.

Tot pe 29 iunie s-a desemnat si cel de-al doilea castigator al Concursului Info Cupa Mondiala 2010, Renat Mazureac, care s-a dovedit a fi unul dintre cei mai informati abonati Orange, pentru ca numai prin serviciul INFO Cupa Mondiala 2010 ai posibilitatea in timp real sa fii la curent cu scorul meciului si cu toate actiunile importante care se petrec pe terenul de joaca. Toti cei inregistrati la acest serviciu participa automat la Concursul "Info Cupa Mondiala 2010" si au sansa sa castige unul din cele 4 telefoane BlackBerry Curve 8900.



Surprizele Orange nu se termina aici. Posibilitatile de a castiga sunt nelimitate. Tot in perioada Campionatului Mondial de Fotbal utilizatorii retelei de socializare Facebook traiesc emotiile meciurilor, iar Orange ii premiaza pe cei mai ingeniosi dintre ei, asa cum a fost in cazul lui Andrei Bocancea, Robu Alexandrina, Olesea Bolocan, Grigore Cojusneanu, Irina Rusanovschi, Valentin Valentinovici, Dumitru Hioara, Barbaros Leonid, Vasile Taranovici si Grig Morosanu.

Ei au postat o prognoza ingenioasa si deosebita pentru unul dintre meciurile de la Campionatul Mondial pe pagina Orange de pe Facebook, au specificat contul si si-au exprimat punctul de vedere, iar cei care au acumulat cel mai mare numar de comentarii si like-uri au fost premiati :

  • telefon HTC Hero pentru locul I;
  • trusa Orange Fotbal (tricou si chipiu) si o minge de fotbal pentru locul II, III si IV;
  • sac Orange cu accesorii, un pachet Orange Prepay si o cartela de reincarcare Orange pentru locurile V-X.

Fotbalul continua, suspansul si emotiile domina lumea sportului si nu numai. Daca esti abonat Orange, atunci scorul final este in favoarea ta si tu poti deveni castigator.