01.07.2010 toate
convorbiri la pret avantajos cu persoana draga de peste hotare – cu optiunea Numar Favorit International

La Abonament, din 6 iulie 2010, puteti alege un numar preferat din tarile disponibile in oricare din cele 4 zone, pentru a suna la pret avantajos. Astfel, activati optiunea Numar Favorit International A si pentru 35 de lei, aveti 15 minute pentru conversatii cu persoana draga la orice ora.

Iar daca va doriti mai multe minute, aveti la dispozitie optiunea Numar Favorit International B, care pentru 55 de lei, va ofera 25 de minute pentru a apela numarul drag de peste hotare.

La 06 iulie, abonatii care anterior si-au activat una din optiunile Numar Favorit International (Numar Favorit International zona 1 si 2 sau Numar Favorit International zona 3 si 4), vor fi trecuti automat la optiunea noua Numar Favorit International A de 35 de lei.

Abonatii cu ambele optiuni Numar Favorit International activate vor fi trecuti automat la optiunea noua Numar Favorit International A de 35 de lei cu numarul din zona 1 sau 2. Pentru a beneficia in continuare de optiunea Numar Favorit International la numarul din zona 3 sau 4, acesti abonati vor trebui sa-si activeze Numar Favorit International B.

Optiunile existente Plata lunara, MDL, cu TVA Minute incluse/luna
Numar Favorit International zona 1 si 2 35 15
Numar Favorit International zona 3 si 4 40 15
     
Optiunile noi, aplicabile din 06.07.2010 Plata lunara, MDL, cu TVA Minute incluse/luna
Numar Favorit International A (zona 1,2,3 sau 4) 35 15
Numar Favorit International B (zona 1,2,3 sau 4) 55 25

Clientii vor putea activa doar cite una din optiunile Numar Favorit International A si B in acelasi timp.

Minutele oferite pot fi consumate pe parcursul unei luni. Minutele neconsumate in decurs de o luna nu se trec in luna urmatoare.

Minutele din optiune pot fi utilizate doar in Republica Moldova. In strainatate abonatul va fi taxat conform tarifelor Roaming.

Prioritatea utilizarii minutelor in cazul activarii a mai multor optiuni internationale este urmatoare: la inceput se consuma minutele din optiunea Numar Favorit International, apoi se aplica reducerea din cadrul optiunii International pentru zonele alese.