20.08.2007 toate
Orange prezinta oferta pentru tineri – PrePay Juno

La 21 August 2007, Orange lanseaza oferta dedicata tinerilor – PrePay Juno.
Juno este dedicat tinerilor de la 18 ani in sus, adaptat necesitatilor lor de comunicare cu exceptia orelor de studiu si in timpul vacantelor si sesiunilor:

  • Tinerii care au ales PrePay Juno comunica intre ei la un tarif de doar 8 centi per minut cu exceptia orelor de studiu si toata ziua in timpul vacantelor si sesiunilor. Iar pretul unui SMS intre utilizatorii PrePay Juno este doar de 4 centi.
    Aceste tarife reprezinta mai mult de 60% reducere pentru apeluri si 30% reducere pentru SMS.
  • Orice utilizator PrePay Juno are posibilitatea de a descarca jocuri si muzica gratuit de pe portalul Orange World wap.orange.md si, in plus, poate castiga unul din cele 10 PlayStation Portable oferite lunar pana la sfarsitul anului.
  • Sloganul "Bonus. Orice ai face" este adevarat si in cazul PrePay Juno, pentru ca toti utilizatorii PrePay Juno beneficiaza de bonusuri in SMS pentru reincarcari frecvente, credit consumat si apeluri internationale primite.
Pentru a descoperi lumea PrePay Juno:
  • Orice client Orange PrePay poate activa optiunea tarifara PrePay Juno prin apel la *100*21#.
    Pana la 31 octombrie trecerea la PrePay Juno se poate face fara a reincarca contul.
  • Cei care abia incep sa descopere lumea telefoniei mobile, pot opta pentru pachetul PrePay Juno la doar $4, care contine un credit de $1 pentru convorbiri, 100 de SMS si 5 MMS nationale, plus 5 MВ de Internet mobil.
  • Utilizatorii PrePay Juno pot invita prietenii in lumea PrePay Juno, fapt pentru care pot primi si un bonus.

PrePay Juno a fost elaborat in baza studiilor minutioase ale necesitatilor de comunicare a utilizatorilor tineri. Pentru a afla mai multe despre PrePay Juno, vizitati www.juno.md