25.06.2010 toate
Ziua Absolventilor la Comrat - al 3–lea an impreuna cu Orange

Al trilea an consecutiv, Compania Orange Moldova a sustinut, in calitate de Partener General, evenimentul dedicat Zilei Absolventilor din Gagauzia.

In ziua de 25 iunie, absolventii scolilor din toate regiunile Gagauziei, insotiti de rude si prieteni, au venit la Comrat pentru a sarbatori impreuna Ziua Absolventului.

40 - cei mai buni dintre ei, care au demonstrat performante deosebite atat la studii cat si in viata sociala, au fost premiati de Orange cu a cate un telefon mobil.

Guvernatorul Gagauz – Yeri, Dl. Mihail Formuzal sub auspiciile caruia a fost organizat evenimentul a venit in fata tinerilor cu un cuvant de salut mentionand importanta evenimentului atat pentru tinerii absolventi cat si pentru parinti si profesori. Urandu-le succese mari si bafta la examenele de admitere la institutiile superioare de invatamant, Dl. Formuzal a adus multumiri companiei Orange pentru fidelitatea manifestata fata de proiectul dat si pentru contributia adusa de catre companie la sustinerea si promovarea generatiei tinere.

Imediat dupa partea festiva a evenimentului a urmat un concert incendiar cu participarea trupei Sun Stroke Projekt si Olei Tira, Boris Covali, Teodor si Alisa. Distractia a continuat sub ritmurile pieselor mixate de catre cei mai renumiti Dj din tara.