10.07.2010 toate
Orange Moldova ofera facilitati de comunicare pentru locuitorii din zonele inundate

Orange sustine locuitorii localitatilor afectate de inundatii si vine in ajutorul acestora cu minute gratuite si credit pentru a le facilita comunicarea in scopul inlaturarii consecintelor calamitatii naturale.

In data de 10 iulie, clientii Orange PrePay din regiunile inundate* vor primi credit in valoare de 200 de lei, care poate fi folosit pentru apeluri in toate directiile si este valabil pe toata perioada activa a numarului.

Clientii Orange Abonament din regiunile afectate de inundatii* vor primi 200 de minute pentru apeluri nationale. Minutele pot fi folosite, de asemenea, si pentru convorbiri internationale si mesaje conform tarifelor aplicate si sunt valabile timp de 2 luni din momentul alocarii acestora pe contul clientului.

*Lista localitatilor afectate de inundatii:

Raion

Sat/comuna

 

Briceni

Criva

Drepcauti

Sirauti

Lipcani

Edinet

Lopatnic

 

Cahul

Cislita Prut

Giurgiulesti

Branza

Slobozia Mare

 

Hancesti

Nemteni

Sarateni

Cotul Morii

Obileni

Poganesti

Leova

Tochile Raducani

Nisporeni

Barboieni

 

Ungheni

Macaresti

Costuleni

Lista localitatilor afectate se stabileste in baza datelor furnizate de Departamentul Protectie Civila si Situatii Exceptionale al Ministerului Afacerilor Interne.

Clientii Orange care vor beneficia de credit sau minute gratuite sunt identificati in baza listelor oficiale a localitatilor afectate furnizate de Departamentul Protectie Civila si Situatii Exceptionale al Ministerului Afacerilor Interne si in limitele posibilitatilor tehnice ale operatorului bazate pe aria de acoperire a acestuia.

In cadrul campaniei de ajutorare a locuitorilor zonelor afectate de inundatii, Orange sustine campania de colectare de fonduri prin SMS "Un SMS pentru sinistrati", prin deschiderea numarului scurt 7474. Pana in data de 11 august 2010, toti clientii Orange pot expedia SMS-uri fara text la acest numar pentru a dona 8 lei/SMS. Suplimentar la fondurile colectate de la clienti, Orange va dona 1 milion de lei pentru ajutorarea sinistratilor.