14.07.2010 toate
Mitsubishi Lancer X si-a gasit marele cistigator!

O luna de asteptare, emotii si suspans pentru toti admiratorii de fotbal s-a incununat cu o avalansa de surprize si premii frumoase de la Orange Moldova.

Scorul final de 1 la 0 pentru Spania a determinat cistigatoarea Cupei Mondiale 2010, iar pentru toti abonatii Orange marele joc s-a incheiat pe 13 iulie, in Scuarul Teatrului de Opera si Balet, acolo, unde sute de participanti in Concursul Cupa Mondiala 2010 asteptau marele eveniment, extragerea premiului Mitsubishi Lancer X.

Orange Moldova si-a bucurat abonatii fideli cu premii valoroase, telefoane BlackBerry Curve 8900 si IPhone 3GS.

”Am intrat in joc dintr-o gluma si a iesit in serios, am trimis mai multe scoruri finale corecte si iata azi sunt aici, am cistigat un iPhone 3GS”. Vladimir (Calarasi)

”Imi place fotbalul de mic si pentru inceput multumesc Orange Moldova pentru ca ne-a adus emotiile campionatului in direct. Sunt un norocos pentru ca sunt abonat Orange si am castigat un telefon BlackBerry Curve 8900. E un cadou extraordinar de bun pentru sotia mea” Ruslan Ceban (Chisinau)

Concursul "Cupa Mondiala 2010" s-a desfasurat intre 11 iunie - 11 iulie 2010. Serviciul interactiv a oferit posibilitatea de a trimite pronosticuri pentru rezultatele finale a celor 64 de meciuri de la Campionatul Mondial de Fotbal. Participarea in concurs a fost simpla si accesibila pentru toti abonatii Orange la numarul 456.

La sfirsitul concursului, cei care au acumulat 20 puncte si mai mult au participat la tragerea la sorti, iar castigatorul a devenit posesorul premiului mare al Concursului - automobilul Mitsubishi Lancer X. Numele lui este Evgheni Ciochina, e student la Universitatea de Medicina si e cel mai norocos abonat Orange ca s-a ales cu marele premiu. Tanarul de 20 de ani nu are permis de conducere, dar promite ca peste citeva luni va sta bine la volanul automobilului Mitsubishi Lancer X.

”Am fost sunat si invitat in Scuarul Teatrului de Opera si Balet, am participat activ in concurs si am acumulat 21 de puncte, dar nu credeam ca pot cistiga aceasta masina confortabila si luxoasa. Numai Orange Moldova stie sa faca multe surprize clientilor sai si intotdeauna are grija de noi.

Pe 17 iulie voi aniversa 21 de ani, e cel mai frumos cadou din viata mea si aceasta pentru ca am avut incredere in fortele mele si in Orange Moldova ”. Evgheni Ciochina (Chisinau)

”Fotbalul e plin de emotii, noi strategii, forte, provocari, la fel si Orange Moldova vine intotdeauna cu noi surprize, concursuri speciale si unice pentru abonatii sai. Suntem foarte multumiti, timp de o luna toti clientii nostri au trait la maxim emotiile fotbalului si au avut posibilitatea sa participe in diverse concursuri atit prin SMS cit si pe web. Mai mult de 40 de mii de abonati au intrat in ”Concursul Cupa Mondiala ” si au trimis SMS-uri cu scorul final al celor 64 de meciuri ce s-au jucat in FIFA World Cup 2010. Aceste cifre ne bucura cu adevarat, abonatii nostri iubesc fotbalul si odata ce participa atit de activ in concurs, inseamna ca au incredere in noi. ” Florent De Bodman – manager multimedia Orange Moldova.

Cupa Mondiala e deja in Spania, automobilul Mitsubishi Lancer X e la castigatorul norocos, iar surprizele si premiile fumoase continua sa apara numai pentru cei care stiu ca: impreuna facem mai mult.