14.07.2010 toate
Orange vine cu un nou magazin de generatia a 4-a

14 iulie 2010, Chisinau, bulevardul Stefan cel Mare e supraaglomerat, zeci de oameni asteapta deschiderea noului magazin Orange - de generatia a 4-a – care aduce un nou concept europenizat de prezentare a produselor si de deservire a clientilor.

"Orange Moldova a demonstrat inca o data ca Republica Moldova dispune de cele mai noi tehnologii in domeniul telecomunicatiilor, dar si in sfera serviciilor. Acum avem un magazin de generatia a patra. Este un concept nou – NEXT, care a fost implementat in Franta, Spania, Romania si Polonia, si are o viziune noua de prezentare a produselor si serviciilor noastre - mai simpla si mai accesibila pentru toti cei care vor vizita magazinul nostru.

Clientii nu vor trebui sa se deplaseze prea mult pentru acces la informatie despre serviciile si produsele de care dispunem, pentru ca totul este la indemana. In acelasi timp, ei vor putea primi si consultanta din partea expertilor Orange in legatura cu acestea. Am rationalizat si spatiul pentru deservirea propriu-zisa si, in acest fel, vom asigura rapiditate si vom evita formarea cozilor. Pe viitor, preconizam sa amenajam mai multe magazine in acest stil", a declarat cu ocazia lansarii Liudmila Climoc, Director General Orange Moldova.

La randul sau, Jerome Poulain, Director Marketing, Comunicare si Vinzari, a adaugat:
"Astazi, 14 iulie, este o zi speciala si importanta pentru Franta, este Ziua Nationala a tarii. In acelasi timp, este o zi importanta pentru noi in Moldova pentru ca venim cu o viziune revolutionara in deservirea clientilor nostri, menita sa le ofere mai multa calitate si confort in descoperirea, testarea si achizitionarea produselor si serviciilor pe care le oferim. Suntem in pas cu ultimele tendinte europene si acest fapt ne bucura, pentru ca, locuitorii din Republica Moldova merita tot ce este mai bun".

Executat in conformitate cu ultimele tendinte afisate in sfera serviciilor clientela, magazinul central Orange dispune acum de toate conditiile necesare pentru deservire la cel mai inalt nivel. Aici toti clientii vor beneficia posibilitatea de a afla si alege, rapid si comod, orice produs si serviciu Orange, precum si de cea de a semna un contract sau achita o factura fara a astepta prea mult.

Tot pe data de 14 iulie, chiar in fata noului magazin Orange de generatia a 4-a, a fost deschisa terasa 4G, unde toti doritorii vor putea vedea si testa beneficiile oferite de aceasta tehnologie a viitorului care ofera viteze de pana la 100 Mbps pentru Internet fara fir si care face primii pasi in Moldova – navigarea pe site-uri cu grafica complexa care solicita resurse internet puternice pentru a fi deschise si explorate rapid si usor, streaming TV in calitate HD, vizionarea posturilor de televiziune cu ochelari 3D. Zona de test va fi deschisa timp de 2 zile - 14 si 15 iulie – pana la ora 11 seara.