24.08.2010 toate
Oferta noua Abonament – apeluri gratuite cu 2 Numere Favorite, timp de 1 an

La Orange dorintele prind forma. Pentru toti la Abonament acum este disponibila o oferta noua „la pachet”, care ofera totul pentru comunicare:

  • apeluri gratuite timp de 1 an cu 2 Numere Favorite, la conectare
  • telefon mobil 3G in rate – doar 35 lei lunar/1 an
  • mai mult Internet mobil pentru aceiasi bani

 

apeluri gratuite timp de 1 an cu 2 Numere Favorite, la conectare

Cu Delfin, Pantera si Fluture timpul se opreste in loc atunci cand vorbiti cu cei dragi. Iar asta pentru ca acum, la conectare sau transfer de la PrePay pana pe 20 noiembrie, va bucurati un an intreg de apeluri gratuite cu 2 Numere Favorite Orange.

Astfel, daca alegeti un abonament Delfin de la 80 de lei sau Pantera, primiti un an intreg cate 2000 de minute in fiecare luna ca sa comunicati atat cat doriti cu 2 persoane din reteaua Orange pe care le sunati mai des.

Cu abonamentele Delfin 50 si Fluture primiti 300 de minute lunar timp de 1 an, de asemenea pentru apeluri gratuite spre 2 numere Orange.

 

telefon mobil 3G in rate – doar 35 lei lunar/1 an

Savurati apelurile gratuite cu un telefon performant 3G. Mai ales ca toate beneficiile generatiei a treia si nu numai - 2 camere pentru apeluri video, internet la viteza inalta, e-mail, TV in direct, radio, MP3, Bluetooth, USB – sunt disponibile la un pret incredibil de accesibil.

Daca dispuneti sau va conectati la abonament Delfin si Intensiv de la 80 de lei, Pantera sau Clasic de cel putin 1 ora, noul Orange FT 100 poate fi achizitionat in rate si costa doar 35 de lei pe luna timp de 1 an.

In plus, pana pe 31 decembrie, toate apelurile video in retea pe care le veti efectua, vor fi gratuite.

Procurati telefoane 3G in rate in magazinele directe Orange si la parteneri. Oferta este limitata. Avansul initial constituie 379 de lei.

 

mai mult Internet mobil pentru aceiasi bani

Acum puteti petrece mai mult timp explorand paginile web si retelele sociale preferate direct de pe telefonul mobil. Pachetele Internet Mobil si Orange World contin acum mai mult trafic, iar preturile au ramas aceleasi.

In plus, acum aveti noua optiune Internet Mobil pentru 1 zi, care include 200 MB cu doar 10 lei.

Pentru activarea optiunii Internet Mobil dorite sunati *100#  , tastati 1 , apoi 2

Daca doriti sa combinati navigarea pe Internet cu posibilitatea de a expedia mesaje SMS si MMS din contul traficului inclus, optati pentru optiunile Orange World.

Sunati *100#  tastati 1, apoi 3 pentru activarea optiunii Orange World dorite.