24.08.2010 toate
Internet Acum – mai mult trafic in fiecare abonament, pentru totdeauna

De acum incolo, aveti un motiv in plus sa alegeti Internet Acum. Fiecare abonament, atat pentru clientii noi, cat si pentru cei existenti, include mai mult trafic, iar pretul abonamentului ramane acelasi.

In plus, numai acum puteti beneficia de noul abonament de 10 GB la pret de 200 de lei. Oferta este limitata.

plus trafic pentru loialitate

Suplimentar la traficul inclus in abonament, dupa 1 an cu Internet Acum, primiti pana la 3 GB pentru loialitate pentru acces la distractii si informatii.

 

viteza la nelimitat s-a dublat

Alaturi de abonamentele cu mai mult trafic, acum beneficiati si de viteza mai mare la nelimitat. Iar aceasta inseamna ca de acum incolo, dupa consumarea traficului inclus in abonamentele mai mari de 150 lei, veti continua sa navigati gratuit la viteza de pana la 256 kbps.

Utilizatorii abonamentelor Internet Acum 150 lei vor beneficia de Internet gratuit la viteza de pana la 128 kbps.

 

mereu conectat – laptop cu modem 3G incorporat

Cu Internet Acum, aveti posibilitatea de a achizitiona un laptop performant, cu modem incorporat, la pret de numai 3999 de lei.

 

laptop practic si functional
  • pret 3999 lei
  • modem incorporat download pana la 7,2 Mbps
  • Windows licentiat (disponibil in rusa)
  • WiFi
  • Camera video
  • HDD 160GB
  • 1GB RAM
  • procesor 1.6 GHz

Noul laptop este disponibil la conectare la unul din cele 3 abonamente Internet Acum. Exclusiv cu oferta de laptop, aveti la dispozitie un abonament in plus – 1 GB cu 100 de lei/luna.

Daca pe parcurs constatati ca aveti nevoie de mai mult trafic, puteti oricand opta gratuit pentru un abonament mai mare.

 

Cu Internet Acum aveti acces la Internet de viteza inalta, in peste 200 de localitati din tara, care dispun de acoperire 3G+, oriundeva conectati – in parc, in masina, acasa, la birou sau la prieteni. Tot ce este necesar pentru acces la Internet este: un abonament Internet Acum si un modem 3G conectat la un computer.

Reteaua 3G+ de la Orange este unica din tara care are capacitate de pana la 21 Mbps. Iar aceasta inseamna ca, utilizand un modem 3G+ compatibil, cum ar fi Huawei E 1820, puteti naviga cu viteza de pana la 10 Mbps in majoritatea localitatilor cu acoperire 3G+.

Totodata, numai cu Internet Acum dupa consumarea traficului inclus in abonament, continuati sa navigati la viteza redusa pe Internet gratuit.