02.09.2010 toate
Orange – excelenta in calitate demonstrata in premiera mondiala in Moldova acum este valabila si in Marea Britanie

Dupa premiera mondiala a standardului HD Voice in Moldova acum un an, Orange UK a lansat astazi noul standard de calitate a vocii pentru telefoanele mobile in Marea Britanie.

Anterior, in februarie 2010, in cadrul celei mai prestigioase intruniri mondiale din domeniul industriei mobile, Mobile World Congress 2010, Orange a fost premiat pentru lansarea HD Voice la categoria Best Mobile Technology Breaktrough.

HD Voice aduce o calitate incomparabila a sunetului la mobil, fara zgomote de fundal, care ofera o senzatie de apropiere emotionala ca intr-o conversatie obisnuita cand interlocutori stau fata in fata.

Veaceslav Roman, Directorul Tehnic si Tehnologii Informationale Orange Moldova a mentionat cu aceasta ocazie:

"Sunt mandru pentru faptul ca tara mea este luata drept referinta in implementarea acestui standard si devine tot mai cunoscuta pentru excelenta in calitatein domeniul tehnologic. Este adevarat ca acum in mass-media specializata apar foarte multe mentiuni despre Moldova si progresul realizat prin implementarea HD Voice, care acum este urmat de Marea Britanie."

 

plus 4 modele de telefon cu HD Voice disponibile acum pentru toti in Moldova

Intre timp, in Moldova, Orange a extins portofoliul de telefoane compatibile cu HD Voice cu inca 4 modele. Initial, aceasta tehnologie care asigura calitate excelenta a vocii la mobil era disponibil doar cu Nokia 6720c.

Astfel, telefoanele compatibile acum cu HD Voice sunt:

  • Nokia 6720c,
  • Nokia E52,
  • Nokia E72,
  • Nokia X6,
  • Nokia 5230

In acelasi timp, pentru persoanele care deja detin un astfel de model de telefon, Orange ofera posibilitatea instalarii gratuite a programului HD Voice absolut gratuit in magazinele:

  • Orange Studio, str. Eminescu, 130
  • Orange Business Center, str. Alba Iulia, 75

Furnizorii de microcip-uri 3G, deja au decis sa ofere HD Voce, ca o functie standard si, odata cu lansarea in Marea Britanie, vor aparea mai multe telefoane compatibile cu aceasta tehnologie.