04.09.2007 toate
Cu Orange comunicarea devine mai intensa

In premiera, la 4 septembrie, Orange lanseaza produsul Abonament Intensiv, care constituie un concept nou de abonament, oferit exclusiv de Orange.

Acest concept de oferta a fost lansat cu succes de Orange in mai multe tari europene, bucurandu-se de o mare popularitate.

    Abonamentul Intensiv ofera clientilor posibilitatea sa comunice divers si comod:
  • Creditul inclus in Abonament poate fi utilizat pentru convorbiri, SMS, MMS, Internet, TV Mobil, jocuri, descarcarea imaginilor si melodiilor, apeluri in roaming.
  • Utilizatorii Abonamentului Intensiv vorbesc mai mult cu toti clientii Orange, deoarece tarifele sunt mai avantajoase pentru apelurile in retea.
  • Valoarea abonamentului si tarifele sunt stabilite in lei.
  • Clientul are posibilitatea sa consume creditul oricand doreste, deoarece acesta se pastreaza.

Fiecare client poate alege unul din cele cinci Abonamente Intensiv Orange, care corespund propriului stil de comunicare.

detalii Abonamente Intensiv
plata lunara/
credit inclus
tarif per minut de convorbiri
cu clientii Orange
tarif per minut de convorbiri
in afara retelei Orange
80 lei 1.20 lei 2.2 lei
180 lei 1.00 lei 2.00 lei
280 lei 0.80 lei 1.80 lei
700 lei 0.60 lei 1.60 lei
1500 lei 0.50 lei 1.00 lei
taxe incluse

Pentru plata lunara clientul primeste aceeasi suma de credit exprimat in lei moldovenesti.

    Abonamentului Intensiv este simplu si comod nu doar pentru faptul ca este in lei, dar si pentru ca are multe alte avantaje:
  • Cu gama vasta de Abonamente Intensiv, cu cit Abonamentul este mai mare, cu atat tarifele nationale per minut sunt mai mici.
  • Utilizatorii Abonamentelor Intensiv vorbesc la acelasi tarif atat din creditul inclus in Abonament, cit si din avansul banesc.
  • Pentru reincarcarea contului sunt utilizate aceleasi cartele Orange Abonament disponibile in punctele de vanzare din toata tara.
  • Fiecare client poate alege suplimentar Abonamentului Intensiv toate optiunile Orange Abonament.

Orange propune oferte si servicii atractive pentru o comunicare mobila intensiva si accesibila pentru toti locuitorii tarii si aduce in Moldova cele mai recente inovatii din telefonia mobila.