14.09.2010 toate
Internet Mobil in Roaming la cele mai mici tarife pentru clientii Abonament

Cu noile optiuni Orange Travel – Daily Data Roaming - navigati fara griji pe Internet de pe telefonul mobil atunci cand mergeti peste hotare, deoarece beneficiati de cele mai mici preturi disponibile la moment.

Astfel, cu Daily Data Roaming de 30 de lei, aveti 2 MB trafic, valabili o luna. La pretul unei cesti de cafea practic, puteti accesa de pe telefonul mobil de la 80 pana la 100 de email-uri fara documente atasate, de la 80 pana la 100 de pagini web (text), 15-20 imagini sau 100 mesaje de pe twitter.

Daca doriti mai mult trafic, pentru iPhone de exemplu, aveti la dispozitie optiunea Daily Data Roaming de 80 de lei, care include 8 MB trafic, la fel valabili 30 de zile.

Este important sa tineti cont, ca la consumarea traficului inclus, optiunea se reactiveaza automat. Astfel, daca nu mai aveti nevoie de o noua optiune, precum si la intoarcere in tara, formati *100# pentru dezactivarea acesteia.

optiunile Daily Data Roaming
trafic inclus 2 MB 8 MB
pretul optiunii 30 lei 80 lei

Tarifele au toate taxele incluse.
Prima unitate de taxare: 50KB urmatoarea unitate de taxare 10KB

 

tarile in care optiunile Daily Data Roaming sunt disponibile

Optiunile Daily Data Roaming sunt disponibile in retelele Orange din tarile europene, precum si in alte tari: Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Grecia, Israel, Italia, Olanda, Rusia, Turcia, Ucraina.

 

e simplu sa activati

Optiunile Daily Data Roaming pot fi activate atat in tara, cat si peste hotare.

  • formati *100#  sau
  • apelati gratuit Serviciul Clientela la 777  gratuit din Moldova, sau
  • apelati +373 6919 7777  (taxabil) din Roaming