24.09.2010 toate
Orange si Apple lanseaza iPhone 4 in Moldova

Chisinau – 24 septembrie, 2010 - Orange a anuntat astazi lansarea iPhone 4 in Moldova. De asemenea, special pentru iPhone 4 Orange pune la dispozitia tuturor o gama larga de planuri tarifare adaptate pentru clientii iPhone si 2 aplicatii create in Moldova – Publika si Orange TV.


iPhone 4 – lucrurile vor sta altfel. Din nou

iPhone 4 se deosebeste prin FaceTime, care transforma visul de a efectua apeluri video in realitate, prin uimitorul display Retina de la Apple si cea mai mare rezolutie de afisare posibila vreodata la un telefon, care fac textul, imaginile foto si video incredibil de clare.

iPhone 4 are si o noua camera de 5 megapixeli cu blitz LED, care poate filma HD, procesor A4 Apple, un giroscop pe 3 axe si ofera cu pana la 40% mai mult timp pentru convorbiri – toate intr-un design nou si frumos din sticla si otel, in cel mai subtire smartphone din lume.

iPhone 4 vine cu iOS 4, cea mai noua versiune a celui mai avansat sistem de operare mobil din lume, care include peste 100 de noi caracteristici. Revolutionarul App Store ofera acces la peste 200 000 de aplicatii, inclusiv la noua aplicatie iMovie creata special pentru iPhone 4.


oferta speciala pentru Moldova

"Suntem incantati sa le oferim clientilor nostri din Moldova posibilitatea de a descoperi performantele celui mai nou smarphone de la Apple - iPhone 4." a declarat Jerome Poulain, Director Marketing, Comunicare si Vanzari Orange.

"Orange lanseaza in Moldova iPhone 4 impreuna cu o oferta speciala. Astfel, clientii Abonament si PrePay vor putea achizitiona iPhone 4 la un pret avantajos de 9299 lei.

In plus, clientii Abonament, la procurarea iPhone 4, timp de 2 ani, vor primi in fiecare luna pana la 2 GB de trafic Internet mobil si pana la 1000 de SMS-uri gratuite, in functie de tipul abonamentului detinut.

Apple si Orange vor continua sa colaboreze pentru a aduce cel mai bun iPhone, cele mai bune aplicatii, oferte, actualizari si functionalitati de care sa se poata bucura in deplina masura toti, in cea mai rapida si extinsa retea 3G+ din tara." a mai spus Jerome Poulain, Director Marketing, Comunicare si Vanzari Orange.

Mai multe detalii privind iPhone 4 in Moldova si ofertele speciale sunt disponibile pe www.orange.md/iphone.

Pentru mai multe informatii despre iPhone 4, va rugam sa vizitati: www.apple.com/iphone/