30.09.2010 toate
Impreuna la Fotbal

Orange si Federatia de Fotbal a Moldovei au anuntat astazi in cadrul unei conferinte de presa despre parteneriatul general si instituirea Cupei Moldovei - Orange la Fotbal. Dupa trei ani de parteneriat general, Orange, isi demonstreaza din nou disponibilitatea de a fi alaturi de Federatia Natinonala si echipa Moldovei pentru urmatorii 2 ani.

Orange si fotbalul - un parteneriat de succes

Implicarea Orange in activitati fotbalistice constituie o cooperare de succes, bazata pe astfel de valori ca spirit de echipa, convivialitate si dinamism.

"Suntem incantati sa anuntam azi despre acest parteneriat cu Federatia de Fotbal care presupune atat instituirea Cupei Moldovei Orange cit si multe alte activitati interesante. Stim ca Fotbalul este cel mai preferat joc in Moldova si incercam prin acest parteneriat sa sustinem acest sport, sa contribuim la dezvoltarea acestuia si sa ne implicam pentru a face ca meciurile de fotbal sa fie mai interesante si mai interactive pentru toti suporterii, prin intermediul serviciilor noastre. Astfel, parteneriatul nostru mai inseamna promovare si divertisment ", a mentionat Jerome Poulain, Directorul de Marketing, Comunicare si Vanzari al companiei Orange MoldovaLa rindul sau Presedintele Federatiei Moldovenesti de Fotbal, Pavel Ciobanu, a multumit companiei Orange pentru suportul acordat in promovarea si dezvoltarea acestui sport.

"Deja al treilea an compania Orange este partenerul general al Federatiei de Fotbal. Asocierea cu un brand atit de puternic ne da noi sperante.Este important de mentionat ca colaborarea noastra este una de succes, constituind o sustinere permanenta in ceea ce priveste popularizarea acestui sport".

Tot astazi,a avut loc tragerea la sorti pentru desemnarea perechilor si gazdelor meciurilor din cadrul 1/8 de finala a Cupei Moldovei – ORANGE, editia 2010-2011.

In diverse colturi ale lumii Orange participa continuu la dezvoltarea fotbalului. Compania sponsorizeaza echipe nationale din diferite tari, campionate sau chiar jucatori ca Zinedine Zidane, Didier Drogba etc. Acum, de acest suport beneficiaza si fotbalul din Moldova.

Pana in prezent, compania Orange in Moldova a animat si alte evenimente din domeniul fotbalului, cum ar fi Euro 2004 si Campionatele Mondiale 2006 si 2010. In plus, deja al doilea an consecutiv, Orange ofera suport in desfasurarea Cupei Liceelor la Fotbal "Gura Cainarului", competitie organizata de Jurnal de Chisinau.

In afara de Cupa Nationala a Moldovei, anul acesta Orange a fost partenerul general al Campionatului Mondial la fotbal 2010.