13.10.2010 toate
Ne vedem de Hramul Chisinaului

O sarbatoare inedita si plina de surprize organizeaza Orange Moldova in parteneriat cu Primaria Municipiului Chisinau de Hramul Orasului.

Pe data de 14 octombrie pe Piata Marii Adunari Nationale va avea loc un concert exclusiv cu participarea lui Dan Balan.

"Suntem foarte mandri de aceasta posibilitate de a fi partenerii generali ai acestei sarbatori mult asteptate de toti chisinauenii. Ne dorim foarte mult sa organizam un concert exceptional pentru locuitorii capitalei. Cel mai mult ne bucura faptul ca am reusit, impreuna cu partenerul nostru - Primaria Municipiului Chisinau, sa-l invitam la aceasta sarbatoare pe Dan Balan, care este un star international.
Consideram ca acest concert de Hramul orasului este un cadou generos adus tuturor Chisinauienilor"
a declarat Jerome Poulain, Directorul de Marketing, comunicare si vinzari Orange Moldova.


In premiera mondiala la Chisinau - noul clip Dan Balan

De asemenea, Orange impreuna cu Dan Balan, lanseaza in premiera mondiala in Moldova noul clip Justify sex al lui Dan Balan.

Acest videoclip a fost turnat in Los Angeles, in regia lui a fost regizat de fiul lui Bob Dylan.

Autorul si compozitorul piesei este Dan Balan.

Acest cadou exceptional adus fanilor este o continuitate a colaborarii fructuoase care s-a stabilit intre compania Orange si Dan Balan.

Clipul poate fi vizionat exclusiv si GRATUIT, de pe mobil, pe portalul Orange World, wap.orange.md.

Traficul se tarifieaza conform planului dvs tarifar.

Iar tonul de asteptare cu noua piesa poate fi activat gratuit.

"Sunt foarte fericit ca acest clip, care este foarte diferit de ceea ce am facut pana acum, va fi lansat aici, in Moldova. Daca va amintiti, acum un an, impreuna cu Orange am lansat clipul Chica Bomb.

Sper ca toti cei care imi urmaresc creatiile vor aprecia acest cadou adus de ziua orasului. De asemenea, vreau sa mentionez ca am stabilit o relatie de prietenie cu Orange Moldova si sunt sigur ca vom realiza impreuna si alte proiecte valoroase si interesante.

Acesta va fi lansat in data 14 octombrie la Chisinau, in Romania si Rusi”. a declarat Dan Balan.

Jerome Poulain, Directorul de Marketing, Comunicare si Vanzari, Orange Moldova, a mentionat: "Suntem foarte mandri de aceasta posibilitate de a participa la lansarea celui de-al doilea videoclip al lui Dan.

Acesta este unul dintre proiectele de promovare a celor mai interesante creatii ale artistilor din Moldova, printre care se numara deja Sun Stroke Project, Studio One, Pavel si Cleopatra Stratan, Geta Burlacu, Olea Tira.

Consideram ca lansarea acestui videoclip, care face parte dintr-un sir intreg de surprize pe care le-am pregatit cu ocazia Zilei Orasului, va fi un cadou placut penru tati cientii nostri".

Cu prilejul Hramului Orasului Primarul Municipiului Chisinau Dorin Chirtoaca a declarat: "Chiar daca Chisinaul este la o varsta care depaseste jumatate de mileniu, el este un oras tanar, modern, puternic si in plina dezvoltare, impreuna cu toate localitatile din componenta sa. In calitate de Primar General, vreau sa asigur de tot respectul meu Compania Orange Moldova, care este un partener pe masura evenimentului, pentru plusul de valoare si calitate adus acestei sarbatori dragi tuturor chisinauenilor".