03.11.2010 toate
Orange prezinta in premiera la Chisinau - Sarah Connor

Orange continua sa aduca in Moldova cele mai mari valori mondiale ale muzicii. Dupa ce in anul acesta a sustinut cu brio concertele cu faimoasa Lara Fabian si cu trupa Scorpions, Orange prezinta intr-o abordare inedita un alt eveniment muzical care va avea loc in premiera in Moldova.

Asadar, Orange impreuna cu organizatorul concertului, compania Bis Concert, invita toti admiratorii valorilor muzicale veritabile la un concert deosebit al Sarei Connor. Evenimentul face parte dintr-un turneu european organizat pentru promovarea  noului album "Real Love".

"Muzica a fost prima mea iubire pe care o pastrez pana in prezent. Acesta este limbajul cel mai cinstit din lume”, considera Sarah.

Cantareata de origine germana este apreciata in intreaga lume pentru vocea si tinuta scenica exceptionala. “From Sarah With Love” este cea mai renumita piesa semnata de interpreta.

De la inceputul carierei sale care a debutat in 2001 si pana in prezent, Sarah Connor are la activ peste 4 milioane de discuri vandute, iar talentul ei este recunoscut in toata lumea.

Directorul de marketing comunicare si vanzari al companiei Orange Moldova, Jerome Poulain, a mentionat ca Orange in calitate de partener fidel al muzicii, este onorat de ocazia de a le oferi locuitorilor tarii acest concert organizat in premiera la Chisinau.

Concertul presupune un show sobru si inedit, cu participarea in scena a 18 artisti, care o reprezenta intru toate pe renumita interpreta.

Evenimentul va avea loc joi, 25 noiembrie, ora 19:30, la Palatul National.

Biletele pot fi procurate la ghiseele Palatului National si ale Teatrului de Opera si Balet.