11.10.2007 toate
Cu Orange comunicati prin mesaje la nesfarsit

Din 11 octombrie pana in 30 noiembrie, Orange lanseaza promotia 3000 de mesaje SMS gratuite.

De aceasta promotie vor beneficia toti clientii noi si cei care se transfera de la PrePay la Abonament Clasic sau Intensiv. Ei vor avea avantajul sa expedieze gratuit 3000 de mesaje spre numerele Orange, a cate 1000 mesaje lunar.

Promotia este ghidata de interesul clientilor manifestat pentru aceasta forma de comunicare. In perioada de dupa rebranding si pana in prezent numarul de SMS transmise de catre utilizatorii Orange constitue in mediu circa 19 milioane de mesaje lunar, comparativ cu perioada analogica a anului trecut cand cifra de SMS transmise a fost de circa 5 milioane si jumatate. Iar numarul de mesaje transmise per utilizator activ este in medie de 32 mesaje lunar, sau de doua ori mai mult decat in anul trecut.

Pentru a raspunde solicitarilor clientilor, Orange extinde si portofoliul de optiuni SMS.

Astfel, din 11 octombrie toti abonatii Orange vor beneficia de o noua optiune SMS care include 1000 de mesaje spre numerele Orange pentru doar 6 dolari lunar. In perioada promotiei pretul pentru aceasta optiune va fi redus in jumatate si va constitui 3 dolari.

Prin lansarea optiunii generoase de 1000 de SMS si a promotiei 3000 de SMS gratuite Orange continua sa extinda si mai mult posibilitatile de comunicare, care devin acum si mai accesibile pentru toti locuitorii Moldovei.