04.11.2010 toate
Numar Favorit gratuit la Abonament. Pe viata.

Orange lanseaza de azi noi avantaje placute la Abonament. De acum incolo, pentru toti abonatii care au implinit un an in retea, apelurile spre Numarul Favorit devin absolut gratuite, pe viata. Oferta, care este permanenta, face comunicarea cu persoana draga pentru sute de mii de clienti fideli Abonament extrem de accesibila.

Astfel, daca ati implinit un an de cand sunteti la Orange, inclusiv la PrePay si detineti un abonament cu plata lunara de cel putin 80 lei, alegeti un numar Orange pe care il sunati mai des, ca sa vorbiti gratuit.

La 1 an in retea incepeti comunicarea cu 4 ore gratuite in fiecare luna, iar pe an ce trece, primiti inca o ora suplimentar. Mai mult timp la Abonament, mai multe apeluri gratuite cu Numarul Favorit.

    Pentru a activa Numarul Favorit:
  • formati *100*22#  sau
  • sunati 100, dupa care tastati 3-2-2 si urmati instructiunile.

Daca utilizati deja optiunea Numar Favorit si corespundeti conditiilor ofertei, aceasta devine automat gratuita din urmatoarea zi de facturare.

Toti care sunt la Orange mai putin de un an sau detin un Abonament mai mic de 80 de lei, pot beneficia de optiunea Numar Favorit cu o plata lunara de 30 lei.