10.11.2010 toate
Orange lanseaza serviciul BlackBerry® pentru PrePay

Chisinau, 10 noiembrie 2010 - Orange anunta astazi lansarea serviciului BlackBerry ® Internet Service pentru clientii PrePay. 

Serviciul BlackBerry ® Internet Service ofera acces mobil la e-mail, acces la retele sociale prin aplicatii avansate, comunicare prin instant messaging, navigare pe Internet, organizator si capacitati multimedia.

Cu o configurare simpla, BlackBerry ® Internet Service va conecteaza la Facebook®, Twitter®, MySpace®, Yahoo Messenger, Windows Live Messenger (MSN ® Instant Messenger) si nu veti pierde nici o actualizare a unui prieten sau o invitatie la petrecere. 

Utilizatorii de servicii de Mail WEB au acces simplu si avansat la cei mai solicitati furnizori, precum Yahoo Mail®, Gmail®, Hotmail® si altii.

Pentru a beneficia de serviciul BlackBerry® Internet Service, clientii PrePay pot activa una dintre cele trei optiuni:

optiuni BlackBerry PrePay trafic national inclus in optiune, MB termen de valabilitate pret, cu TVA
BlackBerry 1 MB 1 MB 7 zile 25 lei
BlackBerry 5 MB 5 MB 31 zile 99 lei lunar
BlackBerry 50 MB 50 MB 31 zile 199 lei lunar

Pentru activarea serviciului formati *100*36#  sau apelati 100  316.

Concomitent poate fi utilizata o singura optiune BlackBerry PrePay.

Optiunile BlackBerry PrePay 5 MB si BlackBerry PrePay 50 MB se reactiveaza lunar in mod automat, daca la expirarea a 31 de zile de la activare aveti suficienti bani disponibil in cont.

In cazul in care nu doriti reactivarea optiunii in mod automat, o puteti dezactiva formand
*100*36#  sau apeland 100  316 pana la momentul reactivarii.

Traficul national neconsumat in termenul de valabilitate a optiunii nu se transfera pentru perioada urmatoare si nu se compenseaza.

Traficul in roaming se achita separat, conform tarifelor standard ale serviciului Internet Mobil in roaming aplicabile retelei utilizate din tara straina (detalii pe www.orange.md).


plus 25% trafic cu optiunile BlackBerry Internet Service pentru Abonament

Din 10 noiembrie clientii Abonament la activarea optiunilor BlackBerry Internet Service primesc cu 25% mai mult trafic inclus in optiune la acelasi pret. Clientii care au activat deja optiunile BlackBerry Internet Service beneficiaza de aceasta oferta din urmatoarea zi de facturare.

optiuni BlackBerry Abonament trafic de date national inlclus (vechi), MB trafic de date national inlclus (nou), MB bonus taxa lunara, lei/luna
BlackBerry Internet 5 MB 4 5 - 99
BlackBerry Internet 50 MB 40 50 1000 SMS in retea pt. primele 6 luni 199
BlackBerry Internet 500 MB 400 500 1000 SMS in retea pt. primele 6 luni 229

Orange este primul operator care a lansat BlackBerry in Moldova, in noiembrie 2009. Clientii Orange pot beneficia de servicii e-mail si multimedia, cu cele mai extinse retele EDGE si 3G+ din Moldova.

©BlackBerry®, RIM®, Research In Motion®, SureType®, SurePress™ precum si marcile de comert, denumirile si siglele legate de acestea sunt proprietatea Research In Motion Limited si sunt inregistrate si/sau utilizate in SUA si in diferite tari din intreaga lume. Utilizat sub licenta Research In Motion Limited.